Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
29 NİSAN Pazartesi 01:45

Osmaniyeliler 7 Ocak Fener Alayında Buluştu

Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde fener alayı düzenlendi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 07-01-2024 00:33   Güncelleme : 07-01-2024 00:37
Osmaniyeliler 7 Ocak Fener Alayında Buluştu

Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde fener alayı düzenlendi.
Mehter Takımı eşliğinde yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen yürüyüşün sonunda hava fişek gösterisi renkli görüntülere sahne oldu.

Atatürk Caddesi eski belediye binası önünde bir araya gelen yüzlerce vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla 2023 Açık Hava Müzesi’ne kadar yürüdü. Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde yapılan yürüyüşe katılan vatandaşlar ellerindeki bayraklarla yürüyüşe destek verdi. 

İzcilik Kulübü’nün de meşalelerle destek verdiği yürüyüşün sonunda Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı günün anlamına özel marşlar seslendirdi. Günün anlam ve  önemine binaen Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı’nın seslendirdiği marşların ardından hava fişek gösterisi yapıldı. Protokol üyeleri ve vatandaşların keyifle izlediği hava fişek gösterisinde renkli görüntüler ortaya çıktı.
Yarın Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunu kutlayacaklarını belirten Vali Erdinç Yılmaz, “Belediyemiz tarafından düzenlenen fener alayını böylesine katılımlı olarak gerçekleştirdiğiniz için hepinizi yürekten kutluyorum. Şehitler diyarı Osmaniye’mizin yarın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümünü kutlayacağız. Bu topraklar sonsuza kadar bağımsız ve Türk’ün toprakları olarak kalacaktır. Ben 102’nci yıl dönümünü bir kez daha kutluyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR