Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
29 NİSAN Pazartesi 11:44

Osmaniye TÜGVA’da Bayrak Değişimi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Osmaniye Temsilcisi Avukat Talha Akif Gürbüz, görevini Hakan Gül’e devretti.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 15-06-2023 09:00
Osmaniye TÜGVA’da Bayrak Değişimi

Gürbüz, TÜGVA İl Temsilciliği görevini 7 yıldır sürdürdüğünü ve bu görevi vakıfta birlikte çalıştığı yol arkadaşı Hakan Gül’e devrettiğini belirtti.

Makamların sadece hizmet yarışında basamak olduğunu ifade eden Gürbüz, “Bizim davamızda veda yoktur. Makamlar yalnızca hizmet yarışında bir basamaktır. 7 Yıl önce Kurduğumuz ve 7 Yıldır büyük bir aşkla yürüttüğüm, TÜGVA Osmaniye İl Temsilciliği görevini, Teşkilatımızda kuruluşundan bu yana benimle beraber yol yürüyen, bana yoldaş ve aynı zamanda gardaş olan Hakan Gül başkanıma devrettim. İnanıyorum ki bugünlere beraber getirdiğimiz bayrağı çok daha yücelere çıkaracaktır. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Biz de her daim TÜGVA Gönüllüsü olarak teşkilatımızın emrindeyiz. Bu zamana kadar bizlere hizmet etme imkanı sunan Rabbimize hamd olsun. Rabbim bayrak değişimimizi hayırlı eylesin inşallah. Bu zamana kadar beraber çalıştığımız Genel Başkanlarımız İsmail Emanet, Enes Eminoğlu ve İbrahim Beşinci'ye  teşkilatımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TÜGVA İl Temsilciğinde görevi devralan Hakan Gül de, hizmetlerinden dolayı Gürbüz’e teşekkür etti. Osmaniye’de devraldığı bayrağı daha ilerilere taşımak istediğini ifade eden Gül, bu anlamda yol arkadaşlığı yapan Gürbüz’ün tecrübelerinden de faydalanmaya devam edceklerini sözlerine ekledi.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR