Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
28 NİSAN Pazar 07:43

MHP’de Kadir Kara’nın Yerine Belediye Başkan Adayı İbrahim Çenet Oldu

Toroslar Kaymakamı Osmaniye’li İbrahim Çenet’in MHP’den Osmaniye Belediye Başkan Adayı olduğu kesinleştiği bildirildi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 26-11-2023 23:33
MHP’de Kadir Kara’nın Yerine Belediye Başkan Adayı İbrahim Çenet Oldu

İbrahim Çenet’in önceki gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyareti ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası Osmaniye Siyasi arenasına bomba etkisi yaratmıştı.

Dün Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise İbrahim Çenet’in Osmaniye Belediye Başkanı adayı olarak belirlendiği açın ve net bir şekilde açıklanmış oldu.

İbrahim Çenet ile Belediye Makamında çekilen fotoğrafları paylaşan Atsız Afşin Yılmaz; “Birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduğumuz ve uyum içinde görev yaptığımız Toroslar İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim Çenet'i Osmaniye Belediye Başkan Adayı olarak uğurladık. Sayın Kaymakamımıza başarılar diliyoruz.” dedi.

İbrahim Çenet, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Osmaniye milletvekili aday adayı olmuştu. Ak Parti Cumhur İttifakı nedeniyle geçtiğimiz dönem yerel seçimlerde Osmaniye’den aday çıkartmamış ve mevcut başkan Kadir Kara’yı desteklemişti. Mart 2024 yerel seçimlerinde İbrahim Çenet’in MHP’den Osmaniye Belediye Başkan aday gösterilmesi AK Parti tabanında da memnuniyetle karşılandı. Osmaniye kamuoyunda ise İbrahim Çenet’in aday olarak belirlenmesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortak kararı olduğu iddiası öne çıkıyor.

Edindiğimiz bilgilere göre İbrahim Çenet’in önümüzdeki günlerde Kaymakamlık görevinden ayrılarak Osmaniye’ye gelerek çalışmalara başlayacağı belirtildi.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR