Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
28 NİSAN Pazar 03:46

Kaya, AK Parti, Devrim Niteliğinden Eserler Kazandırdı

AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı, 27.Dönem Milletvekili İsmail Kaya, AK Parti’nin 2023 vizyonu kapsamında söz verdiği bütün projeleri hayata geçirdiğini söyledi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 04-11-2023 14:02
Kaya, AK Parti, Devrim Niteliğinden Eserler Kazandırdı

AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı, 27.Dönem Milletvekili İsmail Kaya, AK Parti’nin 2023 vizyonu kapsamında söz verdiği bütün projeleri hayata geçirmiş olmanın verdiği gururla iktidara gelişinin 21. yılını kutladığını belirtti. Kaya, AK Parti’nin 21.kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Kaya, mesajında, milletin sorunlarının çözümü için yeşerttiği fidan olan ve büyük bir çınara dönüşen AK Parti’nin 21 yıldır kesintisiz iktidarda kaldığını aktardı. AK Parti’nin bir çok alanda devrim niteliğinde hizmet ve eserleri milletin hizmetine sunduğunu ifade eden Kaya, şunları kaydetti: “İktidara geldiğimiz 2002 yılında ülkemizin asırlık sorunlarını çözmek için geniş kapsamlı bir kalkınma programı belirleyerek çalışmaya başladık. Ülkemizi büyütmek milletimizin refahını yükseltmek için tüm enerjimizle koşturduk. 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarımızın ilk durağı olan 2023’e eğitimden sağlığa güvelikten adalete ulaştırmadan enerjiye sanayiden tarıma bir çok alanda devrim niteliğinde hizmet ve eserleri milletimizin hizmetine sunarak ulaştık. Ülkemizin geleceği olan evlatlarımızın eğitimini daha kaliteli hale getirmek için projeler geliştirip uygulamaya koyarken akıllı sınıflarla donatılmış okullarımızı ülkemize kazandırdık. Vatandaşlarımızın sağlığı korumak ve sağlık hizmetlerinden daha kolay faydalanmaları için örneğine rastlanmayan bir sağlık sistemi geliştirdik. Birçok şehrimize devasa Şehir hastaneleri kazandırıp bir çok ilimize ve ilçemize yeni devlet hastaneleri inşa ettik. Otoyollar bölünmüş yollar köprüler ve tüneller havalimanları hızlı tren hatları inşaa ederek ulaşımda milletimizin ekstra zamandan ve masraftan kurtararak güvenli yolculuklar yapmalarını sağladık. Doğalgaz ve petrol keşifleri ile yenilenebilir enerji alanında dev adımlar atarak büyük mesafeler katettik. Yatırım, Üretim, İstihdam, ihracat projemiz kapsamında bir çok fabrikayı ve Organize sanayi bölgelerimizi kurarken, ülkemizin tarımını yeterli seviyeye çıkarmak için çiftçilerimizi destekleme devam ettik.” Kaya, tüm kazanımları elde ederken güvenlik alanında ise ülkeyi küresel ve bölgesel anlamda öne çıkaracak savunma sanayiyi de güçlendirdiklerini hatırlattı.

Kaya, “İha ve Sihalarla, Siha gemisinden denizaltılara, insanlı ve insansız savaş uçaklarıyla, helikopterden tanka, zırhlı personel taşıyıcıdan milli piyade tüfeğine bir çok alanda yeniliklere imza atarak yerli milli savunma sanayimizi güçlendirdik. Bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliği ve aziz milletimizin güçlü desteğiyle 2053 vizyonumuzda bulunan projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bu vesiyleyle oylarıyla Ak Partimizin kurulduğu yıldan günümüze kadar kesintisiz iktidar olmasını sağlayan vatandaşlarımıza bir kere daha şükranlarımı sunuyorum. AK Partimizin iktidara gelişinin 21. Yıl dönümünü kutluyor, ilk günkü aşk ve heyecanla milletimize hizmet etmeye devam eden AK Partimizin bütün kademelerinde görev alan değerli üyelerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber : Ümit KAHRIMAN 

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR