Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
29 NİSAN Pazartesi 04:04

Fotoğraf Sanatçılarından Dumanlı Yaylasına Fotoğraf Gezisi

Osmaniye Fotoğraf Sanatçıları Derneği tarafından Düziçi ilçesindeki Dumanlı Yaylasına gezi düzenledi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 06-11-2023 23:35
Fotoğraf Sanatçılarından Dumanlı Yaylasına Fotoğraf Gezisi

Yaprakların önce kızıl tonlara sonrada sarı tona bürünmesiyle ziyaretçilerine görsel şölen sunan yaylada, yürüyüş yapan doğaseverler hayranlıkla seyrettikleri doyumsuz manzarayı çektikleri fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.

Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Murat Anıl, yaptığı açıklamada, Amanos Dağları’nda yer alan bin 200 rakımlı Dumanlı Yaylası’nın özellikle sonbahar ve kış mevsimlerinde doğaseverler ile fotoğrafçılara eşsiz güzellikler sunduğunu söyledi.

Türkiye’nin birçok bölgesinden doğaseverler ve fotoğraf tutkunlarını buluşturduklarını ifade eden Anıl, “Dumanlı Yaylası’na gezi düzenledik. Gezimize yaklaşık 65 kişi katıldı. Şu anda görmüş olduğunuz Düldül Dağı eteklerinde sonbaharın eşsiz güzel manzarasıyla birlikteyiz. Mevsimin en güzel dönemlerinde bu tür etkinlere devam ediyoruz. Osmaniye’de turizm alanında bu tarz etkinliklerin daha çok olması için Fotoğraf Sanatçıları Derneği olarak yöremizi ve Osmaniye’mizi tanıtmak adına her türlü faaliyetlerde biz varız Yürüyüş parkurları çok rahat. Doğanın bu harika renk cümbüşünü herkesin mutlaka bir kere görmesini isteriz” diye konuştu.
 

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR