Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
02 MAYIS Perşembe 14:35

Yaz tatilinin en iyi şekilde değerlendirilmesini arzuluyoruz

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı dönem sonunda okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarının sona ermesi dolayısıyla, Osmaniye’de öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 10-06-2018 01:33   Güncelleme : 08-11-2020 12:20
Yaz tatilinin en iyi şekilde değerlendirilmesini arzuluyoruz

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi’nde, karne dağıtımına katıldı. 

Okul girişinde öğrencilerin atölyelerde yaptığı ürünlerden oluşan sergiyi gezen Coşkun, daha sonra sınıflarda başarılı öğrencilere karnelerini ve başarı belgelerini verdi.

Coşkun, burada yaptığı açıklamada, başarılı öğrencileri tebrik ederek, onların yaz tatillerini iyi değerlendirmelerini arzuladığını belirtti.

Karnelerin öğrencinin performansını ortaya koyan belge olduğunu ifade eden Coşkun, “Öğrencilerimiz eğitim öğretim yılı boyunca başarılı olmak için çalıştı. Bu gün inşallah bu çalışmalarınızın sonucunu alacaklar. Karne sadece okuldaki performansınızı ortaya koyan belgedir. Nasıl bir insan olduğunuzu ortaya koyan bir belge değildir. Dolayısıyla karnesi iyi olan, kötü olan arkadaşlarımız vardır. Karnesi iyi olanlar bu minvalde devam edecek, karnesinde kırık notu olanlar da bundan ders çıkartarak daha fazla gayret gösterecek. Öğrencilerimizin tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerini arzuluyoruz. Kitap okumaları ve kendi uğraş alanları varsa o yönde çalışmalar yapabilirler. Yeni eğitim öğretim yılına iyi hazırlanmalarını bekliyoruz. Bu anlamda öğretmenlerimizin de emeğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Onların da emekleri yatsınamaz. Öğretmenlerimizin emeği olmadan başarı elde etmemiz söz konusu olamaz. Ben onlarında iyi bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.     

Coşkun, konuşmasının ardından başarılı öğrencilere karnelerini ve başarı belgelerini verdi. 

Haber: Ümit Kahrıman

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR