Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
29 NİSAN Pazartesi 02:49

Vali Yılmaz, Ellek Belediyesini Ziyarete Etti

Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz, Akdeniz Bölgesinin en başarılı belediye başkanı seçilen Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir’e ziyarette bulundu.

DÜZİÇİ
Giriş Tarihi : 16-11-2023 15:33
Vali Yılmaz, Ellek Belediyesini Ziyarete Etti

Vali Yılmaz, ziyaretinde Başkan Yeşildemir ve belediye personelleri tarafından çiçekle karşılandı. Vali Yılmaz, “Kent ve Başkan Dergisi” tarafından yılın belediye başkanı seçilen Yeşildemir’e tebriklerini ileterek başarılarının devamını diledi.

Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir, ziyaretlerinden dolayı Vali Erdinç Yılmaz’a teşekkür etti.

Belde de yapılan çalışmalar ve planlanan projeler hakkında Vali Yılmaz’a bilgi veren Yeşildemir, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Sayın valimizin nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisine devam eden hizmetlerimizden bahsettik. Çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bu anlamda çok sayıda geliştirdiğimiz hizmet projelerimiz bulunuyor. İmkanlarımız dahilinde bunları hızlı bir şekilde yerine getirmeye ve halkımızın hizmetine sunmaya çalışacağız. Beldemizdeki spor salonu yapımı, parke yol gibi çok sayıda çalışmalarımız bulunmaktadır. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, Cumhuriyetimizin 100. Yılında da Beldemize eserler ve hizmetler kazandırmaya, milletimizle birlikte yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yeşildemir, belde halkına hizmet etmekten mutluluk duyduğunu, ilk günkü heyecanla gece gündüz çalışmaya devam ettiğini sözlerine ekledi.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR