Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
29 NİSAN Pazartesi 09:22

TOÇ BİR-SEN Osmaniye Şubesinden Depremde Hayatını Kaybeden Üyeleri Anısına Fidan

TOÇ BİR-SEN Osmaniye Şube Başkanlığı tarafından depremde hayatını kaybeden sendika üyeleri anısına fidan dikildi.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 01-12-2023 19:57
TOÇ BİR-SEN Osmaniye Şubesinden Depremde Hayatını Kaybeden Üyeleri Anısına Fidan

Kısa adı TOÇ BİR-SEN olan Tarım ve Orman Çalışanları Birliği Sendikası Osmaniye Şube Başkanlığı tarafından 6 Şubat'ta yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan depremde hayatını kaybeden sendika üyeleri anısına fidan dikimi yapıldı. 

Fidan dikim törenine  TOÇ BİR-SEN Şube Yönetiminin yanı sıra Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Kolabaş, Şube Müdürleri ve sendika üyeleri de katıldı.

Fidan dikim töreninde konuşan TOÇ BİR-SEN Osmaniye Şube Başkanı Yusuf Okaçar, "Tüm Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminde bir çok kamu kurum ve kuruluşunda olduğu gibi sendikamız yetki alanında bulunan Osmaniye Tarım İl Müdürlüğü ve Osmaniye Orman İşletme Müdürülğünde bir çok arkadaşımız depremde aileleri ile birlikte hayatını kaybetti, acımız çok büyük, hala yüreğimizin sızısı devam etmektedir, Peygamber Efendimiz bir Hadis'i Şerifte, kıyamet anında bile olsa elinizde bulunan fidanı dikin buyurmaktadır. İnşallah bizlerde deprem şehitlerimiz anısına diktiğimiz bu fidanları bu deprem şehitlerimize adıyoruz ve makamlarının cennet olmalarını niyaz ediyoruz" dedi. 

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR