Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:10

Sakızgediği Otoban Bağlantı Yolunu Önemsiyoruz

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Batı Kavşağı (Sakızgediği Köyü) Otoyol Bağlantı Yolu yapım çalışmalarında incelemelerde bulundu.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 07-12-2023 21:58
Sakızgediği Otoban Bağlantı Yolunu Önemsiyoruz

Vali Yılmaz’ın inceleme ziyaretinde Vali Yardımcısı Hakan Yavuz Erdoğan, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Güven Bulut, Belediye Başkan Yardımcıları Melih Loş ve Hacer Burcu Yüceer yer aldı.

Vali Yılmaz, incelemeleri sırasında Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Güven Bulut’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından konuşan Vali Yılmaz, “Sakızgediği’nden Osmaniye’mizin ana girişi olacak yol çalışması hızla devam ediyor. Karayollarımız 3 ay içinde inşallah bu kavşağı tamamıyla bitirmiş olacak. Osmaniye Belediyemiz kamulaştırmasını yaptı devamını da tamamlayacak. Bu yolun tamamlanmasını çok önemsiyoruz. Bu yol tamamlandığında Osmaniye’miz güzel bir giriş çıkışa kavuşmuş olacak. Şu anda iki tane giriş çıkışı var ama giriş çıkış denebilecek durumda değil. Giriş çıkış konusunda ciddi bir sıkıntımız vardı, bu sıkıntıyı inşallah Sakızgediği’nden bu yolumuz tamamlandığında çok önemli bir hizmete Osmaniye’miz kavuşmuş olacak. Karayolları Genel Müdürlüğümüze, Ulaştırma Bakanlığımıza, Osmaniye Belediyemize, Yüklenici Firmaya, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu yolu da bir an önce bitirip Osmaniyeli hemşerilerimizin hizmetine sunmayı çok istiyoruz” dedi.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR