Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
29 NİSAN Pazartesi 21:11

Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma Derneği 6.kongresini yaptı

Düziçi Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 6. Olağan Genel kurulu Dernek binasında yapıldı.

DÜZİÇİ
Giriş Tarihi : 25-05-2018 16:52   Güncelleme : 08-11-2020 12:18
Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma Derneği 6.kongresini yaptı

Kongresinin Açılış konuşmasını Dernek Başkanı İsmet Topal yaptı. 

Topal, yaptığı konuşmasında; “Derneğimizin 2000 yılı mayıs ayında  kuruluşundan bu yana, derneğimize, emeği geçen, hizmet eden herkese buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayan şehit ailelerine gazilerimize  ve üyelerimize  sonsuz  teşekkür ediyorum.Yoğun ilgi ve alakanızdan dolayı da çok memnun oldum Allah hepinizden Allah  razı olsun, Bütün şehitlerimizi, ahret’e intikal eden gazilerimizi rahmetle minnet saygı ile anıyorum.” dedi.

Topal sözlerine şöyle devam etti: 
"Dernek olarak şimdiye kadar tabela derneği olmadık sivil toplum kuruluşu olarak, terör destekçileri, yandaşları ve  yetkililerin yaptığı yanlışlara, basın açıklaması ve  basın toplantıları düzenleyerek  tepki gösterdik, bunu zaman zaman yazı yazarak,faks çekerek yetkililere ilettik, uyardık ve takipçisi olduk, olmaya da devam edeceğim. Ömrüm olduğu sürece kahraman şehitlerimizin bizlere emanet ettiği, bu cennet Vatanımıza, siz değerli şehit ailelerimize ve gazilerimize hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

Daha sonra divan başkanlığı seçi yapıldı. Divan başkanlığına  Yusuf Küçük, divan başkan yardımcısı Dursun Yeşiloğlu yazmanlığa Gazi İsa Sarıçiçek  seçildiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, faaliyet ve maliyet raporlarının okunup ibrasından sonra yeni yönetim kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Tek liste halinde yeni yönetim kurulu üyeleri seçimi yapıldı. Yönetim kurulu asil üyeliklere İsmet Topal, Hamza Eser, Mehmet Şamlı, Ali Eroğlu, İbrahim Kıl, Mehmet Gemik ve İsmet Budak seçildi.

Teşekkür konuşması yapan Başkan İsmet Topal, "Derneğin ;Ülkemiz, İlçemiz, Şehit aileleri ve gazilerimiz adına, bu güne kadar,  hayırlı, güzel, örnek çalışmalar yaptığımız  gibi bundan sonrada, hizmetlerimiz artarak düzenli bir şekilde devam edecek. Bütün faaliyetlerimizi,çalışmalarımızı inşallah hep birlikte yapacağız.İl ve ilçemizde en çalışkan ve başarılı dernek başkanı ve yönetimi olarak adından söz edilmektedir. Bundan sonrada faydalı güzel hizmetler yapacağımıza gönülden inanıyorum.Yönetime yeni seçilen  arkadaşlarıma da  başarılarının devamını diliyorum. 6. Olağan Genel kurulumuz hayırlı uğurlu olsun. Bizlere derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar maddi ve manevi desteğini esirgemeyen hizmet eden, emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum diye konuştu. 

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR