Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
27 NİSAN Cumartesi 22:51

Osmaniyeli Gazetecilerin Acı Günü

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyet (CGC) Üyesi, eski TRT Muhabiri Muhammet Emin Arbağ, yeni tip Koronavirüs (KOVİD-19) tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

VEFAT EDENLER
Giriş Tarihi : 25-12-2020 19:57   Güncelleme : 28-12-2020 20:06
Osmaniyeli Gazetecilerin Acı Günü

KOVİD-19 salgını sebebiyle genç yaşta hayata gözlerini yuman Arbağ, asri mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

CGC Başkanı Ali Cihangir, yaptığı açıklamada, bir dönem cemiyetin yönetim kurulu üyeliği de yapan Arbağ’ın esprili ve dürüst kişiliği ile tüm kesimler tarafından sevildiğin belirtti.

Arbağ’ın vefatının üzüntü ile karşılandığını anımsatan Cihangir, şunları kaydetti:

“Muhammet Emin çok sevdiğimiz bir meslektaşımızdı. Cemiyet yönetiminde yer aldığı ve TRT muhabirliği yaptığı dönemlerde Osmaniyemizin tanıtımı adına büyük işler başarmıştır. Ani vefatı hepimizi derinden yaraladı. Halkımız ona karşı sevgisini, vefatının ardından bir kez daha göstermiş ve özellikle de sosyal medyada ona karşı sevgi seli oluşmuştur. Genç yaşta kaybettiğimiz kardeşimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Tek temennimiz tüm dünyayı saran Kovid-19 salgınının biran önce son bulması ve başka canların yanmamasıdır.”

Cihangir, Arbağ’a ve Kovid-19 salgınından hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, tedavi görenlere de acil şifalar diledi.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR