Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
29 NİSAN Pazartesi 11:55

Osmaniye Kitap Fuarında 10 günde 100 Bin ziyaretçi ağırladı

Osmaniye Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Kitap Fuarı sona erdi. 10 gün açık kalan fuarı toplam 100 bin kişi ziyaret etti.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 18-12-2018 22:52   Güncelleme : 08-11-2020 10:40
Osmaniye Kitap Fuarında 10 günde 100 Bin ziyaretçi ağırladı

Açıldığı günden itibaren 7’den 77’e her yaş grubunun yoğun ilgi gösterdiği fuara, 80 standa 180 yayın evi ve 150 yazar katıldı. Birbirinden değerli yazarlar, katıldıkları söyleşi programları sonrasında okuyucularına kitaplarını imzalayıp, bilgi ve birikimlerini kitapseverlerle paylaştılar.
 

10 gün süreyle Masal park yanı fuar alanına 2 bin 400 metrekare alana kurulan dev çadır ve geniş otopark imkânı ile Osmaniye'ye ve bölgeye hitap eden Osmaniye Belediyesi 3. Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğradı. Fuarda stant açan yayınevleri, Türkiye’de birçok ilde fuara katıldıklarını ve Osmaniyelilerin fuara ilgisinin, bilinçli ve seçerek okuyan, okumayı seven bir şehir olduğunun kanıtı olduğunu kaydettiler. Vatandaşlar ise herkesin rahatlıkla aradığı kitabı bulabildiği böylesi kültür ve bilgi dolu bir organizasyona imza attığı için Belediye Başkanı Kadir Kara’ya teşekkürlerini ilettiler.

BAŞKAN KARA'DAN TEŞEKKÜR
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ilgi ve alakalarından dolayı katılımcı tüm kitapseverlere teşekkür ederek, "Her yaş grubunun yoğun ilgi gösterdiği kitap fuarına özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin katılımlarını görmek Osmaniyemizin ve ülkemizin geleceği için çok önem arz etmektedir. Kitap fuarının açıldığı günden son gününe kadar önemsediğiniz ve her gün daha fazla ilgi gösterdiğiniz için siz değerli Osmaniyeli hemşerilerime ve katkı sağlayan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu. 
 

Osmaniye Belediyesi 3.Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında Facebook ve Instagram hesaplarından Osmaniye Belediyesi Kitap Fuarı sayfasını takip edenlerin içerisinden çekiliş yapılarak 8 kişiye 10 eserden oluşan kitap seti ve toplamda 80 kitap hediye edildi. Ayrıca Osmaniye Belediyesi tarafından kitap fuarından 4 kitap alana bir büzgülü sırt çantası hediye edildi.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR