Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
29 NİSAN Pazartesi 05:49

Osmaniye Kitap Fuarı, 3 Aralık’a Kadar Açık Olacak

Bu yıl 7.’si düzenlenen ve 24 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında açık kalacak olan Osmaniye Kitap Fuarı kitapseverlere kapılarını açtı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 26-11-2023 23:29
Osmaniye Kitap Fuarı, 3 Aralık’a Kadar Açık Olacak

Cumhuriyet Meydanında açılan Kitap Fuarının açılışına Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 12’nci Komando Tugay Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Fuarın açılışını Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı Kadir Kara, Fuarın onur konuğu Şair-Yazar Hayati İnanç ve protokol mensupları yaptı. Vali Yılmaz ve protokol mensupları açılışın ardından kitap stantlarını ziyaret ettiler.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Osmaniye Belediyemizin düzenlediği geleneksel Kitap Fuarımız bugün açıldı. Kitap Fuarımız çok sayıda yayınevinin ve çok önemli yazarların katıldığı, Osmaniyeli hemşehrilerimizin çok ilgi gösterdiği ve oldukça yoğun katılımın olduğu çok güzel bir Fuar. Osmaniyeli hemşherilerimizin, her zaman yaptıkları gibi, bu fırsatı iyi değerlendireceklerini düşünüyorum. Başta Belediye Başkanımız Kadir Kara olmak üzere Fuarın düzenlenmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Fuarımızın hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. Sözlerinin devamında okumanın önemini vurgulayan Vali Yılmaz, "Ne kadar çok okursak hepimiz için o kadar önemli, çok okuyalım. Eğitim-öğretimde Osmaniye'miz gerçekten çok iyi. Yapılan bu Fuarın da çok katkısı olacağını düşünüyorum. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR