Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
28 NİSAN Pazar 02:19

Milletvekili Kaya Filyasyon Ekibini Ziyaret Etti

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Koronavirüs temaslı çalışmaların yürüten filyasyon ekibine ziyarette bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 26-11-2020 00:48   Güncelleme : 26-11-2020 00:48
Milletvekili Kaya Filyasyon Ekibini Ziyaret Etti

Kış mevsiminin girmesiyle Osmaniye’de korona virüs vaka sayısında artış gözlendiği ifade eden Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya “Ülkemizde ve Osmaniye’mizde sağlık ordumuzun özverili çalışanları sayesinde vaka sayılarının artmaması için yoğun çaba sarf edilmekte. Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı sağlık çalışanlarından ve doktorlardan oluşan filyasyon ekibi de koronavirüs test sonucu pozitif çıkan hastalarla iletişim kurup bilgilendirme yaparak hastaların izole edilmesinde üstün çaba göstererek görevlerini hakkıyla yapmaktalar” dedi.

Ülkemizin koronavirüs salgınıyla mücadelesi kapsamında Sağlık Bakanlığınca kurulan ve Osmaniye'de İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda çalışan filyasyonekibinin ve tüm sağlık çalışanları birer kahraman olduğunu ifade eden Kaya Filyasyon ekibinin sahada karşılaştığı sorunlarını dinledi.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya “Ekibimiz gece gündüz demeden çalıştığına bizzat şahidiz. Kahraman ekibimizin, hastalarımızla iletişim kurup bilgilendirdiğini hatta kapı kapı ilaç dağıttığını da biliyoruz. Salgının boyutlarını en aza indirmek için hükümet olarak bizler de gerekli önlemleri alarak hem vatandaşlarımızın sağlığını korumaya hem de sağlık çalışanlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Pandemi döneminde kendimiz ve sevdiklerimizin sağlığı açısından Osmaniyeli hemşehrilerimi kurallara azami ölçüde dikkat ederek sağlık çalışanlarımıza destek olmaya davet ediyorum. Salgının yayılma hızının azaltılması için 7 gün 24 saat fedakarca görev yapan kahraman sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Sağlık çalışanlarının azmi ve fedakarlığı, devletimizin gücüyle bu salgını birlikte yeneceğiz." Dedi.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR