Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
30 NİSAN Salı 00:04

Arslantaş, MEM Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Oldu

AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı yapmış Avukat Emir Hasan Arslantaş, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Milli Eğitim Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü olarak atandı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 15-09-2023 22:37   Güncelleme : 25-10-2023 22:41
Arslantaş, MEM Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Oldu

Arslantaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla 14 Eylül’de yayımlanan 2023/398 nolu kararnamesi ile Milli Eğitim Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü oldu.

Avukat Emir Hasan Arslantaş, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: “Millî Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Yusuf Tekin Beyefendinin kıymetli teklifi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin yüksek tasvip ve tensipleri ile bugün Millî Eğitim Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü olarak atandım. Bu onur verici göreve beni layık gören saygıdeğer Milli Eğitim Bakanımıza, çok kıymetli Cumhurbaşkanımıza en içten minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Atama sürecinde destek ve güvenlerini her zaman ve her aşamada gördüğüm Kıymetli Bakanımıza ve çok değerli büyüklerime içten teşekkürlerimi belirtmeyi ifası onur verici bir borç olarak biliyorum”

Arslantaş, emanet edilen görevi yüz akıyla ifa etmeye gayret edeceğini belirterek, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti.

Haber: Ümit KAHRIMAN 

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR