Vali Yılmaz: Mutant virüs gençler arasında çok hızlı yayılıyor

Covid-19 tedbirlerine yönelik geniş kapsamlı denetimler Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın katılımıyla devam ediyor.

SAĞLIK - 27-04-2021 10:22

Vali Yılmaz: Mutant virüs gençler arasında çok hızlı yayılıyor

Covid-19 tedbirlerine yönelik geniş kapsamlı denetimler Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın katılımıyla devam ediyor

Akyar Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, denetimleri sırasında, esnaf ve vatandaşlarımızdan maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları konusunda hassasiyet göstermelerini, toplu iftar yemeği yapılmamasını, bulaşın önemli kaynaklarından olan ev, akraba, komşu ve taziye ziyaretlerini mutlaka ertelemelerini ve çevrelerinde bu ziyaretleri yapanlar varsa uyarmalarını istedi.

Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Denetimlerimizi bugün de sürdürüyoruz. Bütün caddelerde, sokaklarda, toplumsal hareketliliğin olduğu bütün alanlarda kaymakamlarımız, il müdürlerimiz, daire amirlerimiz ile birlikte bu mücadeleyi aralıksız devam ettiriyoruz. Bütün Osmaniyeli hemşerilerimle birlikte kurallara uyarak, toplumsal hareketliliği azaltarak, akşam ev buluşmaları, ev, akraba, taziye ziyaretleri ve toplu iftar buluşmaları yapmayarak bu mücadeleyi inşallah en iyi şekilde sonuçlandırmayı hedefliyoruz. Gençlerimizi bir kez daha uyarmak istiyorum; Mutant virüs gençler arasında çok hızlı yayılıyor ve gençlerimizi de çok etkiliyor. Bu nedenle gençlerimizin kurallara uyma konusunda azami gayret göstermelerini bekliyoruz. Hep beraber kurallara uyarak bu mücadeleyi en iyi şekilde sonuçlandıracağız.” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kızılay'dan Korkut Ata Üniversitesinde Kan Bağışı Etkinliği

Kızılay'dan Korkut Ata Üniversitesinde Kan Bağışı Etkinliği

18-11-2023 - SAĞLIK

Osmaniye Devlet Hastanesinde Organ Bağışının Önemi Anlatıldı

Osmaniye Devlet Hastanesinde Organ Bağışının Önemi Anlatıldı

10-11-2023 - SAĞLIK