Maske, Mesafe, Temizlik Kurallarına Uyan Vatandaşlara Teşekkürler

Osmaniye’de tüm yaşam alanlarında kapsamlı koronavirüs denetimleri devam ediyor.

SAĞLIK - 12-11-2020 19:47

Maske, Mesafe, Temizlik Kurallarına Uyan Vatandaşlara Teşekkürler

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan yaşam alanlarında gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı 3 grup halinde gerçekleştirilen denetimler ilin çeşitli yaşam alanlarında gerçekleştirildi.

Denetimleri sırasında, esnaf ve vatandaşlarımıza maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyetle uyulması konusunda uyarılarda bulunan Vali Yılmaz, kurallara uyan vatandaşlarımıza da teşekkür etti.

Yaptığı denetimin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “İlimizde son zamanlarda vaka sayılarında ciddi artışlar görülmektedir. Bu artışı kontrol altına almak ancak birlikte mücadele edersek mümkündür. Bu nedenle Değerli Osmaniyeli vatandaşlarımızdan, kurallara uyulması konusunda hassasiyet göstermelerini ısrarla talep ediyorum. Vatandaşlarımızın bu konuda hassasiyet göstereceklerine ve bu mücadeleyi hep birlikte kazanacağımıza inanıyorum. Kurallara uyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, denetimin ardından, Covid-19 nedeniyle evlerinde izolasyonda olmaları gereken vatandaşlarımızı ziyaret etti. Evlerinin balkonunda bulunan vatandaşlarımızla görüşen Vali Yılmaz, izolasyonda olan tüm vatandaşlarımızdan Sağlık Bakanlığımızın öngördüğü süre zarfında evlerinde kalmalarını önemle rica etti. Vali Yılmaz, vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini ileterek, acil şifalar diledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kızılay'dan Korkut Ata Üniversitesinde Kan Bağışı Etkinliği

Kızılay'dan Korkut Ata Üniversitesinde Kan Bağışı Etkinliği

18-11-2023 - SAĞLIK

Osmaniye Devlet Hastanesinde Organ Bağışının Önemi Anlatıldı

Osmaniye Devlet Hastanesinde Organ Bağışının Önemi Anlatıldı

10-11-2023 - SAĞLIK