112 Çalışanlarına Teşekkür Belgesi ve Plaket Takdim Edildi

Osmaniye 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından, kentte yaşanan depremlerde özveri ile çalışan personellere teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

SAĞLIK - 25-02-2023 11:00

112 Çalışanlarına Teşekkür Belgesi ve Plaket Takdim Edildi

Osmaniye 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddisi Arık, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Bu zorlu süreçte Türkiye'nin her kurumunun olduğu gibi 112 acil çağrı merkezi personellerinin de büyük bir özveriyle, mesai mefrumu gözetmeksizin çalıştığını ifade eden Arık, diğer illerden kente gelen herkese minnettar olduklarını aktardı.

Bu sürecin yine birlik beraberlik içerisinde atlatılacağını ifade eden Arık, "6 Şubat 2023 tarihinde ilimizde meydana gelen Asrın Felaketi sonrası destek olmak amacı ile ilimize gelip bu zor süreci atlatmada üstün gayret ve çaba sarf eden personele minnettarız. 

Deprem felaketi sonrası karşı karşıya kaldığımız bu üzücü, katlanılması zor süreçteki sıkıntılar ile baş edebilmemiz için desteklerini her an hissettiğimiz İçişleri Bakanlığımız nezdinde bizzat ilimize gelen ; Bursa 112 AÇM personeline (Enes Yılmaz, Ahmet Yiğit, Safa Çelik) - Balıkesir 112 AÇM personeline (İbrahim Yassı, Mesut Öcal) - Bartın 112 AÇM personeline (Ayşe Duman, Melike Güneş Kaya) - Sinop 112 AÇM personeline (Erdal Gezen, Ayşe Alçı, Melek Tabakoğlu) minnettarız" şeklinde konuştu.
Arık, konuşmasının ardından personellere teşekkür belgesi ve plaketlerini verdi. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kızılay'dan Korkut Ata Üniversitesinde Kan Bağışı Etkinliği

Kızılay'dan Korkut Ata Üniversitesinde Kan Bağışı Etkinliği

18-11-2023 - SAĞLIK

Osmaniye Devlet Hastanesinde Organ Bağışının Önemi Anlatıldı

Osmaniye Devlet Hastanesinde Organ Bağışının Önemi Anlatıldı

10-11-2023 - SAĞLIK