Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
27 NİSAN Cumartesi 22:40

Yaz dönemi kampları için geç kalmayın

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Yaz Dönemi Gençlik Kampları başvurularının sürdüğü bildirildi.

SPOR
Giriş Tarihi : 24-05-2018 10:42   Güncelleme : 24-05-2018 10:42
Yaz dönemi kampları için geç kalmayın

İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, yaptığı açıklamada, gençlerin "Bir Kardeşlik İklimi içerisinde çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle unutamayacakları anlar yaşayacakları ücretsiz kamplara başvuruları genclikkamplari.gsb.gov.tr adresinden yapılabileceğini belirtti.

12-15 Yaş aralığındaki gençler Mavi (Deniz) Kamplarına, 16-22 Yaş aralığındaki gençlerin de Yeşil (Doğa) Kamplarına müracaat edebileceğini ifade eden Loğoğlu, şunları kaydetti.
"Türkiye genelinde 10'u Mavi (Deniz) , 8'i   Yeşil (Doğa) olmak üzere 18 kampta her yıl 100.000'in üzerinde genç yararlanmakta. İlimizden bu yaz 504 genç Türkiye'nin değişik yerlerindeki kamplardan istifade edecek olup, İlimizde bulunan Aslantaş Gençlik Yeşil (Doğa) kampında yaklaşık 3.000 genç de misafirimiz olacak. Gençler kampların özelliklerine göre yüzmeden, raftinge, binicilikten, dağ bisikletine, kano, okçuluk, paintball, matrak, ip parkuru, tırmanma duvarı, basketbol, futbol, voleybol, satranç, mangala, halk oyunları, drama, el sanatları, gece etkinlikleri, konserler, söyleşiler, kültürel,tarihi ve doğa geziler ve daha birçok etkinlikle yeni dostluklar, arkadaşlıklar edinme fırsatlarını yakalamış olacak. Detaylı bilgilere Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet ve sosyal medya hesaplarının yanı sıra Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Osmaniye ve Kadirli Gençlik Merkezlerinden ulaşılabilecek gençlik kampları 20 Haziranda başlayıp 16 Eylülde sona erecek" 

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR