Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
29 NİSAN Pazartesi 18:38

Park orman, kısa süre sonra hizmete giriyor

Park Orman B tipi günü birlik mesire yeri, önümüzdeki günlerde Kadirli ve çevresine hizmet vermeye başlayacak.

KADİRLİ
Giriş Tarihi : 24-05-2018 10:44   Güncelleme : 24-05-2018 10:44
Park orman, kısa süre sonra hizmete giriyor

Park Orman müsteciri Soner Topalhan, günü birlik konaklama yerinin kadirli ve çevresine yakın zamanda hizmet vermeye başlayacağını söyledi. 
Giriş bölümünde yöresel el sanatları ürünlerinin sergilenip satılacağı, kasap ve gelenlere piknik yapma imkanlarının sunulacağı bir bölümü olan B tipi mesire alanında ayrıca yönetim binası, kır kahvehanesi, lokanta ve kır düğün salonu olacak. İşletme alanının çevresini dolanacak yolda da günlük yürüyüş yapılabilecek. 

Orman dokusunun korunmasına titizlikle dikkat ettiklerini söyleyen Topalhan, "Orman içine yerleştirdiğimiz üstü kapalı oturaklı masalar gelen ziyaretçilerin kendi pikniklerini en rahat ortamda yapmalarını sağlayacak’’ dedi. 

Elektriğinden yol ve suyuna kadar tüm işleri kendi imkanlarıyla yaptıklarını anlatan Soner Topalhan: "Günü birlik mesire yeri Kadirli ve çevresi için büyük ihtiyaçtı. Mesire alanımızı kendi imkanlarımızla projeye uygun şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Tesis hizmet vermeye başladığında yaklaşık yirmi,yirmibeş kişiye iş imkanı sağlayacak. Bölgemizin büyük bir ihtiyacını karşılayacağız. İsteyen kişiler giriş bölümündeki kasaptan temin edecekleri et, mangal, kömür gibi ihtiyaçlarıyla kendi mangallarını yakarak piknik keyfini yaşayacaklar, isteyenler içinde lokantamız gün boyu kahvaltı dahil hizmet verecek. Kır kahvemizde ise ziyaretçilerimiz ormanın yeşilliği ve sessizliğinde kahvelerini yudumlayacaklar. Hemen tesisimizin ortasına açacağımız kır düğün salonu ile Kadirli halkına doğanın güzelliklerinin ortasında düğün yapabilme imkanı sunacağız. Tüm zorluklara rağmen mesire alanımızı bayram sonu işletmeye açacağız’’diye konuştu.  

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR