Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
27 NİSAN Cumartesi 20:38

Şoförler Odası Başkanlığına Bülent Çenet Adaylığını Açıkladı

Osmaniye’nin tanınmış ailelerinden Çenetler ailesinden Bülent Çenet, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 05-11-2020 21:20   Güncelleme : 05-11-2020 21:41
Şoförler Odası Başkanlığına Bülent Çenet Adaylığını Açıkladı

Çenet, OKÜ Sosyal Tesislerinde, kentteki çok sayıda dernek ve oda başkanlarının da katıldığı toplantıda, 637 üyesi bulunan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına aday olduğunu belirtti.

Pandemi dolayısıyla oda başkanlığı seçiminin tarihinin henüz belli olmadığını ifade eden Çenet, adaylık açıklama toplantısında kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Başkan seçildiği takdirde Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı daha ilerilere taşımak için çalışacağını dile getiren Çenet, “Oda kongresinin en kısa sürede yapılmasını temenni ediyorum. Kentteki tüm oda ve dernek temsilcileriyle uyumlu bir şekilde hizmet edeceğimden kimsenin endişesi olmasın. Odamız bünyesinde bulunan tüm iş kollarında yaşanan sorunların çözümü için yoğun mesai vereceğim. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah”

Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Murat Yalçın, açıklamasında Bülent Çenet’e güvendiğini ve desteklediğini söyledi.

Çenet’in samimiyetine güvendiğini dile getiren Yalçın, el ele gönül gönüle salonda bulunan arkadaşlarıyla onun yanında olduğunu kaydetti.

Osmaniye eski Belediye Başkanı İbrahim Karayiğit de yaptığı konuşmada, aday Bülent Çenet’e başarı diledi.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR