Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
28 NİSAN Pazar 07:00

Sigorta Cini, Mahallenizin sigortacısı anlayışıyla çalışıyor

Sigorta Cini, Nihat Arslan Sigorta Acenteliği’nin Bünyesine Katılmasıyla Büyüyor.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 30-09-2019 22:51   Güncelleme : 30-09-2019 22:51
Sigorta Cini, Mahallenizin sigortacısı anlayışıyla çalışıyor

Klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini’nin Osmaniye’deki ilk mağazası ile hizmet vermeye başladı. Türkiye’nin 18 ilinde 23 farklı sigorta şirketi ile hizmet veren Sigorta Cini, kasko ve trafik sigortasından, hayat ve sağlık sigortasına, DASK’tan KOBİ’lerin ihtiyaçlarına özel tüm sigorta ürünlerinde çözüm üretiyor.
Sigorta Cini, Nihat Arslan Sigorta Acenteliği’nin bünyesine katılmasıyla birlikte büyümeye devam ediyor. “Mahallenizin Sigortacısı” sloganı, arkasındaki 175 yıllık deneyimi ile yola çıktığı ilk günden itibaren yatırımları ve büyümesini sürdürerek, tüm bireylere ihtiyaç duydukları anda, ihtiyaç duydukları sigorta ürününü, adres adres dolaşmadan tek bir çatı altında topluyor. Kişiler, kendi mahallelerindeki sigorta uzmanlarıyla yüz yüze görüşerek ihtiyaçlarına çözüm bulabiliyor. Sigorta Cini; ayrıca dijital kanalları, 7/24 hizmet veren call-center’ıyla sürekli ulaşılabilir bir hizmet sunuyor.
 

Sigorta Cini Osmaniye Mağazası’na danışmanlık yapan Nihat Arslan, “Osmaniyeli müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü belirleyerek Türkiye’nin en güvenilir sigorta şirketlerinden karşılaştırmalı tavsiye hizmeti sunuyoruz.” diyerek sigortaya ihtiyacı olan herkesi mağazaya beklediklerini aktardı.


Nihat Arslan sözlerine; “ Uluslararası bir şirket olan Sigorta Cini ailesine katılarak müşterilerimize çok daha iyi hizmet vermeyi hedefliyoruz. Nihat Arslan Sigorta olarak hizmet kalitemizi bir üst seviyeye taşımak için Sigorta Cini’ni tercih ettik. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü belirleyerek Türkiye’nin en güvenilir sigorta şirketlerinden karşılaştırmalı tavsiye hizmeti sunacağız. Burada da bizim en önemli özelliğimiz 23 sigorta şirketi ile çalışıyor olmamız. 23 şirketin ürünlerinin tamamını müşterilerimize sunabiliyoruz. Bunu yaparken özel bir yazılım kullanıyoruz. 23 şirketin hem ürünlerinin içeriğini hem de fiyatlarını 2 dakika içerisinde hazırlayarak bir karşılaştırma tablosu halinde müşterilerimize sunabiliyoruz” diye sözlerini sürdürdü.


OSMANİYE’DEKİLERİN SİGORTA İHTİYACI İÇİN EN DOĞRU ADRES SİGORTA CİNİ
Sigorta Cini olarak; biri hayat/emeklilik (NN Hayat ve Emeklilik) 22’si de hayat dışından (elementer) olmak üzere tam 23 şirketle müşterilerine hizmet verdiğine değinen Nihat Arslan; “Diğer bir deyişle tüketiciler söz konusu şirketlerin tüm ürünlerini Sigorta Cini mağazalarından satın alabiliyor. Hayat dışında birlikte çalıştığımız 22 şirket, toplam prim üretimi bakımından sektörün yüzde 80’ini temsil ediyor. Şirket çeşitliliği nedeniyle ürün gamımız ve fiyat alternatiflerimiz de oldukça geniş. KOBİ’ler, araçlarının kasko ve trafik sigortalarına, iş yerleri ve üretim tesisleri için gerekli sigortalara, çalışanları için sağlık ve kritik hastalıklar sigortalarına kadar ihtiyaç duydukları tüm ürünleri mağazalarımızda bulabiliyorlar. Hatta KOBİ’lerin gün geçtikçe artan siber risklere karşı sigortaları da Sigorta Cini aracılığıyla satın alabilmeleri mümkün. Sigorta uzmanlarımızla en uygun poliçeleri farklı şirketlerden bir araya getirip sizin için en avantajlı paket haline getiriyoruz. Uluslararası bir şirketin ve satış sonrası hizmetlerin gücünü KOBİ’lerimize sunarak, onların ihtiyaçlarına uygun onlara özel paketler oluşturuyoruz” dedi.
Sigorta Cini mağazalarında Acıbadem Sigorta, AKSigorta, Allianz, AXA Sigorta, Anadolu Sigorta, Ankara Sigorta, Demir Sağlık ve Hayat, Doğa Sigorta, Dubai Starr Sigorta, ERGO, Gulf Sigorta, Güneş Sigorta, Groupama, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Koru Sigorta, Sompo Japan, Unico Sigorta, Orient Sigorta, Ray Sigorta, Türk Nippon Sigorta ve Quick Sigorta şirketlerinin kasko ve trafik sigortaları, konut, zorunlu deprem sigortası, tamamlayıcı sağlık sigortası gibi tüm sigorta ürünleri ile NN Hayat ve Emeklilik’in hayat ve bireysel emeklilik ürünleri hakkında danışmanlık hizmeti verilebiliyor.


Sigorta Cini – Osmaniye Mağazası İstiklal Mah. 5071 Sok. Nihat Arslan Apt. No:16 / 101 Merkez / Osmaniye’de  (0328) 999 17 70 hizmet veriyor.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR