Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
28 NİSAN Pazar 19:50

Saadet Partisinin Belediye Başkan Adayı Ömer Yağmur oldu

Saadet Partisi Osmaniye İl Başkanlığı tarafından il merkezi bazı ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı.

SP
Giriş Tarihi : 24-01-2019 22:11   Güncelleme : 08-11-2020 10:25
Saadet Partisinin Belediye Başkan Adayı Ömer Yağmur oldu

İl Başkanı Osman Eroğlu, il binasında düzenlenen programda, yaptığı acıkmada, 31 Mart'ta yapılacak belediye başkanlığı seçimlerinde aday belirleme çalışmaların tamamlamak üzere olduklarını belirtti.
Sorun üreten değil, sorunları çözen bir yönetim anlayışı ile kamuoyunun karşısında olduklarını dile getiren Eroğlu, “Dünkü geleneğimizle belediyeciliğin ve idareciliğin nasıl yapılacağını en güzel şekilde gösterdik. Onun için bizlerin idarecilerini her türlü şekliyle bilmektedir. Bu günden itibaren 31 Mart'tan sonra bu idarecilerimizi gençler de göreceklerdir. Bu gün üç belediye başkan adayımızı sizlerle tanıştıracağız” dedi.
Eroğlu, seçimlerde Cevdetiye Belediye Başkan Adayı Zülküf Keleş, Hasanbeyli Belediye Başkan Adayı Selahattin Denizoğlu, Kadirli Belediye Başkan Adayı İbrahim Ergin, Osmaniye Belediye Başkan Adayı Ömer Yağmur olduğunu kaydetti.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayları programda birer konuşma yaptı.
Saadet Partisi Osmaniye Belediye Başkanı Adayı Ömer Yağmur, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin üç yıl il başkanlığını yaptığı hatırlattı.
Osmaniye'ye hizmet etmek gibi bir hayali olduğunu ifade eden Yağmur, kentin devasa sorunlarla boğuştuğunu anımsattı.
Yepyeni bir Osmaniye'yi inşa etmek üzere yola çıktığını ifade eden Yağmur, şunları kaydetti: “Otopark sıkıntısı olan, sosyal tesisi olmayan, Karaçay gibi tabiat güzelliklerine sahip olmasına rağmen bunu kullanamamış bir kent durumundayız. İz inşallah kentin sosyal yaşamını oraya taşımayı planlıyoruz. Osmaniye'nin kaynaklarını akılcı kullanırsak hortumları kesersek, birilerine peşkeş çekmezsek koca mega kent olabilir. İki ittifak var. Bunların da iki adayı. Biz her iki adayın da istişarelere sonucunda ortaya çıktığına inanmıyoruz. Bunların aday gösterilmesini de seçmenin seçme hakkına müdahale olarak görüyoruz. Bu görüş, toplumun geniş kesimleri tarafından da değerlendirilmektedir. Bu iki adaya insanlarımız mecbur değil. İnsanlarımızın önüne üçüncü bir yol açalım istedik. Bir aday 10 yıldır belediye başkanlığı yapıyor. Daha öncede 15 yıl belediyede başkan yardımcılığı yapmış. Diğer aday da bir dönem başkanlık yapmış. Bu iki adayın da daha iyi işler yapması, kaynakları daha iyi işlerde kullanmaları gerektiğini düşünüyorum. Son 10 yılda Osmaniye Belediyesinde yapılan projelerin bir facia olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla belediye kaynağını daha verimli kullanmak üzere yola çıktım. Patron seçmen olursa, kendisini yönetecek olanı kendisi seçmelidir.” şeklinde konuştu. Yağmur, seçim sürecinde aday tanıtımının ardından yüz yüze seçim çalışması yapacaklarını sözlerine ekledi.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR