Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
29 NİSAN Pazartesi 06:13

Hamile Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

Kadirli ilçesinde yaşadıkları evde hamile eşini bıçaklayarak öldüren adam daha sonra otomobilins uçurumdan aşağı sürerek intihara kalkışan katil zanlısı koca, hastaneye kaldırıldı.

KADİRLİ
Giriş Tarihi : 01-01-2024 23:33
Hamile Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

Edinilen bilgiye göre, Cengiz Topel mahallesinde Salim Koyuncu, henüz belirlenemeyen bir sebeple evde tartıştığı eşi Hediye Koyuncu'yu (28) bıçakladı.

Daha sonra evden çıkan Salim Koyuncu aracına binerek Şehit Orhan Gök mahallesi Mezretli köyü yolunda aracını uçuruma sürdü. Araç içinde sıkışan ve yaralı olan Salim Koyuncu sağlık ekiplerini arayarak İntihar etmek için kaza yaptığını belirtip "kurtarmayın beni" dedi.

İhbar üzerine Salim Koyuncu'nun evine ve kaza yaptığı bölgeye polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.
Eve gelen sağlık ekipleri Hediye Koyuncu'yu bıçaklanmış şekilde buldu. Yapılan incelemede Hediye Koyuncu'nun hayatını kaybettiği belirlendi.

Eşini bıçaklayarak öldüren ardından da aracını uçuruma sürüp intihara kalkışan Salim Koyuncu ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Hediye Koyuncu'nun cenazesi ise cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Kadirli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gözaltına alınan kocanın ise hastanede tedavisi sürüyor. Salim ve Hediye Koyuncu'nun yeni evli olduğu, Hediye Koyuncu'nun ise hamile olduğu öğrenildi.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR