Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
02 MAYIS Perşembe 21:00

Osmaniyeli Eğitimci, MEB Daire Başkanı Oldu

Osmaniyeli eğitimci Gökçağrı Gürel, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı olarak atandı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 09-05-2023 17:27
Osmaniyeli Eğitimci, MEB Daire Başkanı Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığında görev yapan Osmaniyeli eğitimci Gökçağrı Gürel, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı olarak atandı. Aynı zamanda şiir ve yazı çalışmaları bulunan Gürel’in çocuk edebiyatı üzerine denemeleri bulunuyor. Gürel ayrıca TRT Radyosu için çocuk edebiyatı programları hazırladı. 

1976, Osmaniye doğumlu olan Gökçağrı Gürel, ilk ve ortaöğrenimini Osmaniye’de tamamladı. Van 100. Yıl Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunu olan Gürel göreve Ankara’da başladı. Çeşitli okullarda öğretmenlik yaptı. MEB Yayımlar Dairesi Başkanlığında çalıştı. Bakanlığın kültür kitaplarında koordinatörlük; Elma Şekeri, Millî Eğitim ve Bilim ve Aklın Aydınlığında Eğitim dergilerinde yayın kurulu üyeliği görevlerini üstlendi. 

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR