Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:51

Kentin Girişi Çıkış Yolları Rahatlayacak

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, yapımı devam eden Toprakkale-Mustafabeyli Otoban Bağlantı Yolu'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-02-2024 22:49
Kentin Girişi Çıkış Yolları Rahatlayacak

Vali Yılmaz’ın inceleme ziyaretinde Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer, Karayolları 5. Bölge Müdürü İlhan Aytekin, Toroslar EDAŞ Osmaniye İl Müdürü Aşkın Aydın da yer aldı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Toprakkale İlçemizdeyiz. Osmaniye’mizin kavşak yolları, giriş çıkış yollarında yoğun bir çalışma var. Bu çalışmadan dolayı giriş çıkışlarda sıkıntı yaşıyoruz ama bu çalışmalar bittiğinde, bu hizmetten çok daha iyi yararlanılacak ve çok daha rahat giriş çıkış yapabilecek. Bu yolların bir an evvel bitmesi, Osmaniye'miz adına, hemşehrilerimizin rahat etmesi anlamında çok önemli. Bunun üzerinde ısrarla duruyoruz. Bu çalışmaları bir an evvel bitirmeyi çok arzu ediyoruz. Bölge Müdürümüz de yakından ilgileniyor. Bölge Müdürümüzün bu işi en kısa sürede bitireceğine inanıyoruz. İlçe Kaymakamımız yakından takip ediyor. Osmaniye’miz hizmetlerin en güzeline layık. Çalışmalarında Karayollarımıza, Bölge Müdürümüze, Kaymakamımıza başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte yollarımızın çok iyi olduğu günü heyecanla, özlemle bekliyoruz” dedi.

Vali Yılmaz, daha sonra Toprakkale-Mustafabeyli Otoban Bağlantı Kavşağında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR