Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:46

İHH Düzenlediği Proje ile Gazze’ye Yardım Elini Uzatıyor

İHH Osmaniye İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği Gazze’deki insani krizin hafifletilmesi, şehrin temiz su ihtiyacının acil olarak karşılanması için “bir yudum su hayata bağlar” isimli proje başlattı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-02-2024 22:50
İHH Düzenlediği Proje ile Gazze’ye Yardım Elini Uzatıyor

İHH Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Asarkaya, Filistin halkının abluka ve ekonomik sıkıntıların yanı sıra birçok zorlukla mücadele ettiğini hatırlattı.

Yaşam alanları, mülteci kampları, hastaneler ve sivil halk hedef alınmaya devam etiğini ifade eden Asarkaya, “Su ve gıda halkın en çok ihtiyaç duydukları yardımlar arasında bulunmaktadır. Gazze halkı bombardıman altında temiz içme suyuna ve gıdaya ulaşamıyor. Gazze’de insanlara bir yudum suyu fazla gören İsrail’e karşı kardeşlerimize acil şekilde su sağlıyoruz. Yardımsever halkımızın destekleri ile onların bağışlarını Gazze’li kardeşlerimize ulaştırma gayreti her geçen gün bizleri hedefimize ulaştırmaktadır. Bizler 1000 ton suyun kardeşlerimize ulaşması gayretiyle projemiz hakkında sosyal medya platformları olsun yerel ve ulusal basın yayın organları ile halkımızı bilgilendirmeye gayret ediyoruz” diye konuştu.

Asarkaya, İHH olarak hedefledikleri 1000 ton suya ulaşmak üzere olduklarını aktardı.

İki halk arasında köprü vazifesine devam edeceklerini vurgulayan Asarkaya, “Bu vesile ile hayırsever halkımıza da teşekkür ederiz. Kalan 464 ton suyu da halkımızın duyarlı davranışları sayesinde inşallah en kısa sürede tamamlarız dedi. Acil ihtiyaçlar ve hizmetlerin devam edmesi için : 

Osmaniye İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği 
TR85 0001 0000 1468 1776 3350 01 
Açıklama: Filistin yazmanız yeterlidir” dedi.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR