Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
27 NİSAN Cumartesi 16:59

Kaya, Nerede Bir Mazlum Varsa Kızılayımız Oradadır

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Genel Sekreter Yardımcısı 27.Dönem Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Kızılay’ın renk, dil, din, ırk ayrımı yapmadan insanlığa hizmet etme arzusunda olduğunu belirtti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-11-2023 18:28
Kaya, Nerede Bir Mazlum Varsa Kızılayımız Oradadır

Kaya, 29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, Kızılay’ın savaş alanında yaralanan ya da hastalanan askerlere hiçbir ayrım gözetmeksizin yardım etmek amacıyla 11 Haziran 1868 tarihinde Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti adıyla kurulduğunu hatırlattı.

Kızılay’ın dünyanın neresinde olursa olsun mağdurların ve mazlumların yanında yer aldığını ifade eden Kaya, şunları kaydetti: “Kızılayı’mız milletimizin yardımseverliğini en önemli temsilcilerindendir. Faaliyetleri ve kapsama alanı bakımından dünyanın önde gelen yardım kuruluşları arasında yerini alan Kızılay, binlerce gönüllüsüyle faaliyetlerine dünya çapında devam etmektedir. Dünyanın neresinde bir mazlum varsa orada olan Kızılayımız, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun önemli başlıklarından olan Barışın, İletişimin, Değerlerin, Huzurun ve Şefkatin vücut bulmuş hali olarak karşımıza çıkmaktadır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde mazlumların sığına olan ülkemiz binlerce yıldır olduğu gibi bugün ve bugünden sonra da üzerine düşeni yapmaya devam edecektir. Bugün bizlere düşen en büyük vazifelerden biri de dünyanın bütün coğrafyalarında yardımseverliğimizi temsil eden Kızılayımıza destek olmaktır”

Kaya, milletin yardımseverliğini bütün dünyaya gösteren Kızılay’ın tüm gönüllülerinin Kızılay Haftasını kutladı.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR