Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
28 NİSAN Pazar 06:20

2024 Yılı Huzur, Sağlık ve Mutluluk Getirsin

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Sekreter Yardımcısı, 27.Dönem Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Cumhuriyetin 100. Yılını yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen özverili çalışmalar sayesinde başarılı bir şekilde geçtiğini belirtti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-01-2024 23:35
2024 Yılı Huzur, Sağlık ve Mutluluk Getirsin

Kaya, 2024 yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, asrın felaketinin yaşandığı 2023 yılında, kentte yaraları sarmak için verilen sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

2024 yılının Osmaniye’ye, dünyanın kalbi olan güzel Türkiye’ye huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eden Kaya, şu ifadelere yer verdi: “Her birimiz 2024 yılına yeni ümitler eşliğinde giriyoruz. Ümitlerimizin en başında ise ülkemizin bekası, huzuru, güvenliği, birliği, dirliği vatandaşlarımızın mutluluğu, bölgemizde devam eden ve insanlık tarihine bir utanç tablosu olarak giren Filistin’de gerçekleştirilen soykırımın bir an evvel durması ve bütün çocukların mutlu olması gelmektedir. Tarihten günümüze olduğu gibi 2023 yılında da vatanımız uğruna şehadet şerbeti içerek bayraklaşan Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, 2024 yılının; bir tek Mehmetçiğimizin, polisimizin ve ülkemizin bekası için gece gündüz çalışan ülkemizin tüm fertlerinin tırnaklarına taş değmediği bir yıl olmasını en içten duygularımla temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Şehitler Diyarı Osmaniyeli hemşerilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, 2024 yılının sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl olmasını diliyorum"

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR