Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
29 NİSAN Pazartesi 13:00

Genç Arif, Aslantaş barajında boğuldu

Yüzmek için girdiği Aslantaş Baraj Gölü'nde kaybolan Arif Toslak (22), cansız bedenine ulaşıldı. 

KADİRLİ
Giriş Tarihi : 22-06-2018 11:16   Güncelleme : 22-06-2018 11:16
Genç Arif, Aslantaş barajında boğuldu

Olay, geçtiğmiz günlerde saatlerinde Kızyusuflu köyü Karatepe Milli Parkı Aslantaş Baraj Gölü'nde meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşlarıyla pikniğe gelen Arif Toslak, daha sonra kıyıdaki bir tekneye binerek açıldı. Yüzmek için tekneden atlayan Toslak'ın bir süre sudan çıkmadığını fark eden arkadaşları, göle girip kendisini aradı. Toslak'ı bulamayan arkadaşları, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine Adana'dan sevk edilen sualtı polisleri, Toslak'ı bulmak için arama çalışması başlattı. Geç saatlere kadar süren arama çalışmalardan sonuç alamayan ekipler arama çalışmalarına ara verdi. Bugün yeniden arama çalışmalarına başlayan ekipler, saat 10.00 gibi Toslak'ın cansız bedenini buldu. 

Toslak'ın cenazesi Kadirli Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı. 2 ay önce baba olan Toslak'ın eşi Zeynep'in feryatları ise yürekleri dağladı. 

Sinir krizleri geçiren Zeynep Toslak, "Yavrusuna doyamadı, ben onsuz ne yaparım, Allah'ım ne olur şurdan çıksın gelsin, keşke evde dursaydın ciğerimi yaktın, ben yavrumuza ne diyeceğim, seni nasıl anlatacağım" diyerek feryat etti.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR