Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
02 MAYIS Perşembe 03:16

Bilimle Büyüyorum eTwinning Projesini Başarıyla Tamamladı

Bahçe Cumhuriyet İlkokulu 2/D sınıfı öğrencilerinin Bilimle Büyüyorum (I Grow With Science) Uluslararası eTwinning Projesi başarıyla sona erdi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 11-06-2021 00:32   Güncelleme : 11-06-2021 00:32
Bilimle Büyüyorum eTwinning Projesini Başarıyla Tamamladı

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde yer alan Bahçe Cumhuriyet İlkokulu 2/D sınıfı öğrencilerinin Şubat ayında başladıkları Bilimle Büyüyorum (I Grow With Science) Uluslararası eTwinning Projesi sona eriyor.

eTwinning Projesi boyunca ilkokul öğrencilerin kendini tanıyarak, bilim yolunda küçük ama önemli adımlar atarak gelişmelerini ve öğrenmelerini sağlamak ve bunları yaparken de bilimin önemini ve faydasını anlamak için düzenli olarak her aya iki deney, web2 aracı kullanımı, stem çalışmaları, bilimsel-sanatsal çalışmalar gibi çeşitli alanlarda farklı etkinlikler yapıldı.

Proje koordinatörü ve Cumhuriyet İlkokulu Müdür Yardımcısı Ömer Yılmaz'ın haber sitemize yaptığı açıklamada, "Türkiye'den ve İspanya'dan  eşgüdümlü olarak proje ortakları ile birlikte güzel bir projede yer aldığımız için çok mutluyuz. Bilim yolunda yetişen büyüyen nice çocuklarımızın olması temenni ediyorum." Dedi. 

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR