Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
29 NİSAN Pazartesi 15:07

Bakan Derya Yanık'tan Kadirli-Osmaniye Duble Yol Müjdesi

Kadirli'de Kurtuluş Bayramı kutlamalarına katılan Bakan Derya Yanık, "Kadirli-Ceyhan ve Kadirli-Osmaniye arasına duble yol yaptıracağız." dedi.

KADİRLİ
Giriş Tarihi : 07-03-2022 16:03   Güncelleme : 07-03-2022 22:30
Bakan Derya Yanık'tan Kadirli-Osmaniye Duble Yol Müjdesi

7 Mart Kadirli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen kutlama törenine katılan Bakan Yanık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ileterek iki müjdesini paylaştı.

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Sayın Cumhurbaşkanımız bölgemizi, ilçemizi, ilimizi çok yakından takip ediyorlar. İki müjdeyi de size özellikle iletmemi istediler. Birisi, Kadirli-Ceyhan ve Kadirli-Osmaniye duble yolunun projeleri yapıldı. En kısa sürede yapılıp hizmete açılması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımıza Sayın Cumhurbaşkanı'mız talimat buyurdular. İkinci müjdemiz, Kadirli'de 3 adet anaokulunun tamamlanması ve Rasim Ünal İlkokulu'nun yıkılarak yerine yenisinin yapılması da, Sayın Cumhurbaşkanı'mız, Milli Eğitim Bakanı'mızı talimatlandırdı. Bu da inşallah önümüzdeki en kısa süre içerisinde tamamlanacak ve hizmete alınmış olacak. Bizim Bakanlığımızın hizmetlerinin, projelerinin dışında diğer bakanlıklarımızın çalışmaları noktasında İnşallah bizde onun vatana hizmet aşkına layık olacak şekilde aynı hızda aynı samimiyetle aynı çabayı göstererek o göreve layık olmaya çalışıyoruz." dedi.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR