Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
28 NİSAN Pazar 17:52

Amatör spor kulüplerinin yüzünü güldüren destek

Osmaniye’de Faaliyet Gösteren 74 Amatör Spor Kulübüne, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen 330 bin lira yardım törenle dağıtıldı.

SPOR
Giriş Tarihi : 19-06-2018 18:02   Güncelleme : 08-11-2020 11:41
Amatör spor kulüplerinin yüzünü güldüren destek

Özel bir restoranda düzenlenen iftar yemeği ile gerçekleşen törene Osmaniye Millet Vekili Mücahit Durmuşoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Av. Mehmet Altun, Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, (ASKF) İl Başkanı Levent Öztürk Amatör Spor Kulübü Yetkilileri katıldı.

Törende konuşan Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Osmaniye’deki amatör spor kulüplerine 330 bin TL nakdi yardım yapıldığını söyledi.

Bu tür yardımların amatör spor kulüplerinin gelişmesi gençlerin spora yönlendirilmesi anlamında çok önemli olduğunu belirten İl Müdürü Loğoğlu şunları dedi: “Amacımız gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıklardan korumak onlara sporun bir yaşam biçimi olarak benimsemelerini sağlamak ve sporu seven sağlıklı nesiller olarak gençlerin geleceğe hazırlanmasını temin etmek. Bu amaçla bu tür yardımlar yapılıyor. Spor kulüplerimiz bu yardımları en iyi şekilde değerlendirecektir. Bu şekilde de ilimize bu yardımlar en iyi şekilde fayda sağlayacaktır. Devletimiz her zaman spor kulüplerinin ve sporcuların yanında. Bizler onların başarılarıyla her zaman gurur duyuyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından, Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ve Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce amatör spor kulüplerine verilmesi için hazırlanan temsili 330 bin liralık nakdi yardım çekini kulüp temsilcilerine verdi. 

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR