Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
28 NİSAN Pazar 09:39

Memur-Sen AK Parti Milletvekili adaylarını ağırladı

AK Parti Osmaniye Milletvekilleri seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-06-2018 18:04   Güncelleme : 08-11-2020 11:41
Memur-Sen AK Parti Milletvekili adaylarını ağırladı

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından belirlenen program dahilinde, AK Parti İl ve ilçe teşkilatı ile Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının çalışmalarının yanı sıra milletvekilleri adayları Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya, Asena Alaca, Yusuf Mingan da seçim çalışmalarını hızlandırdı.

Kent merkezi başta olmak üzere, ilçeler ve köylerde de çalışmalarını sürdüren teşkilat mensupları ile milletvekili adayları, Sivil Toplum Kuruluşları ve esnaf ziyaretleriyle, hayati önem taşıyan 24 Haziran seçimleri için milletvekili seçimlerinde AK Parti’ye, Cumhurbaşkanlığı seçimlerin de Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyor.  

Çalışmalar kapsamında, Ak Parti Milletvekili adayı Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya, Asena Alaca ve Yusuf Mingan ile Ak Parti İl Başkanı Hamza Tor, Merkez ilçe Başkanı Hanifi Zaimoğlu, Ak Parti Cevdetiye Belde Başkanı İsmail Keleş ve yönetim kurulu üyeleri Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen üyeleriyle bir araya geldi. 

AK Parti İl Başkanı Hamza Tor, burada yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinin öneminden bahsederek Memur-Sen ve bağlı sendikalara teşekkür etti.

AK Parti iktidarında her kesimin olduğu gibi Memur çalışanlarında Memur-Sen girişimleriyle büyük kazanımlar elde ettiğini dikkat çeken Tor, “Memur-Sen ve bağlı sendikalarda üye kardeşlerimizin her zaman desteğine ihtiyacımız var. Onlardan hafta sonu yapılacak seçimlerde de destek beliyoruz. 24 Haziran sonrası da kazanımlarının artacağına inancımız sonsuzdur. Seçimlerimiz ülkemiz için hayırlar getirsin inşallah” dedi.

Osmaniye AK Parti Milletvekili ve Milletvekili adayı Mücahit Durmuşoğlu da AK Parti hükümetinin, Memur-Sen’in talep ve beklentilerini dikkate aldığını dile getirdi.

Durmuşoğlu, memurlar için elde edilen kazanımların hafta sonu yapılacak seçimler sonrasında da artarak devam edeceğine inandığını aktardı. 

AK Parti Milletvekili adayları İsmail Kaya, Asena Alaca ve Yusuf Mingan da birer konuşma yaparak seçimlerin öneminden ve seçim çalışmalarından bahsetti.

Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Mahmut Kahraman’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Teşkilatı ve Milletvekili adaylarına seçim çalışmalarında başarı diledi. 

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR