Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
02 MAYIS Perşembe 09:27

Valilik Vatandaşları Uyardı! “Sakın Kanmayın”

Osmaniye Valiliği, Vali Ömer Faruk Coşkun ve Valiliğin adını kullanarak bağış ve yardım kampanyası adı altında para talebinde bulunarak dolandırıcılık yapıldığı duyumları üzerine vatandaşları uyardı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-05-2018 21:47   Güncelleme : 02-05-2018 21:47
Valilik Vatandaşları Uyardı! “Sakın Kanmayın”

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, art niyetli bu kişilere itibar edilmemesi ve böyle bir durumla karşılaşan vatandaşların 155 veya 156’yı arayarak ihbarda bulunması istendi.

Osmaniye Valiliğinin konuya ilişkin açıklaması:

“Son zamanlarda art niyetli kişiler tarafından Sayın Valimizin ve Valiliğimizin adı kullanılarak, iş adamlarımız ve vatandaşlarımızın ev, iş veya cep telefonlarından arandıkları, Valiliğimiz adına bağış ve yardım kampanyası adı altında para talebinde bulunarak dolandırıcılık yapıldığı duyumları alınmıştır.

Sayın Valimizin, Valiliğimizin veya herhangi bir kamu kurumumuzun vatandaşlarımız, işadamlarımız ve esnafımızdan; telefon veya diğer iletişim yollarıyla herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir talebi bulunmamaktadır.

Bu tür yöntemlerle yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara, vatandaşlarımızın kesinlikle itibar etmemeleri; böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın Emniyet Müdürlüğü’nün (155) veya Jandarma Komutanlığı’nın (156) numaralı telefonlarını arayarak ihbarda bulunmaları önemle rica olunur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR