Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
27 NİSAN Cumartesi 22:01

Siyonist Destekçisi Starbucks’ta AK Partili Gençlerden Eylem

AK Parti Osmaniye Gençlik Kolları İl Başkanı Av. Ömer Faruk Bozkan ve teşkilat mensupları, Starbucks’ın Türkiye’de ki tüm şubelerinde Filistin atkılarıyla yarım saatlik yer kapatma eylemi gerçekleştirdi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-11-2023 22:17
Siyonist Destekçisi Starbucks’ta AK Partili Gençlerden Eylem

Filistin’de yaşanan soykırıma ve bu soykırımda Starbucks’ın İsrail’e verdiği desteğe tepki olarak AK Parti Gençlik Kolları mensubu 30.000’i aşkın genç, İsrail destekçisi Starbucks’ın Türkiye’deki tüm il ve ilçelerindeki şubelerinde misafir oturma alanlarında” Say Stop” mottosuyla, Filistin atkılarıyla yer kapatma eylemi gerçekleştiriyor.

AK Parti Osmaniye İl Gençlik Kolları Başkanı Av.Bozkan eyleme ilişkin açıklamalarda bulunarak; bombalarının hedefine çocukları, kadınları, hastaneleri ve tüm sivilleri koyan işgalci siyonist rejime karşı Filistin halkının onurlu özgürlük mücadelesini destekleyeceklerini belirterek, bu eylemlerinin sessiz bir protesto olarak tüm dünyaya verdikleri bir mesaj olduğunu söyledi.

Bozkan, ‘Bugün AK Gençlik, tüm Türkiye’de en güçlü ve en organize gençlik teşkilatı olduğunu bu büyük eylemle birlikte göstermiştir. Bu gücümüz her zaman barışçıl amaçlarla, ülkemizin birliği ve bütünlüğü adına kullanılacaktır. AK Gençlik ailesi, Siyonist İsrail’in vahşet boyutunda saldırılarını sürdürdüğü bu günlerde gerek İsrail’e gerekse tüm destekçilerine #SayStop demek üzere eylemlerine devam edecek.’

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR