Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
28 NİSAN Pazar 20:00

Sivil Toplum Kuruluşlarından Cumhur İttifakına destek

Kadirli’nin önde gelen bazı sivil toplum örgütü temsilcileri, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi seçimi ile ilgili olarak bir deklarasyon yayınladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-06-2018 11:44   Güncelleme : 22-06-2018 11:44
Sivil Toplum Kuruluşlarından Cumhur İttifakına destek

"İstikrara devam" diyen 30 un üzerinde sivil toplum temsilcisi ilçe meydanında bir araya geldi.

Sivil toplum örgütleri adına basın açıklamasında bulunan Memur sen ve Eğitim Bir sen başkanı Mustafa Demirci, Geleceğe dair kaygılarını dile getirerek istikrara devam diyen STK ları tebrik etti.

Demirci, yaptığı konuşmada şunları söyledi: 
“24 Haziran Seçimlerine giderken Ülkemiz ve Milletimiz dünyada ki şer odakları ve onların taşeron terör örgütleri tarafından ateş çemberinin içine alınmaya çalışılan zor bir süreçten geçiyor. Bizler biliyoruz ki bu seçim sadece Türk halkını ilgilendiren bir seçim değildir. Dünyadaki tüm mazlum ve Müslüman milletlerin umudu olan aziz milletimiz, içimizdeki ve dışımızdaki şer odakları tarafından her türlü ekonomik, siyasi, sosyal, kültürel ve bürokratik prangalarla bağımsızlığımızı tahakküm altına almaya çalışmaktadırlar. En nihai hedefleri ülkemize diz çöktürmek, ülkemizi kuşatmak ve parçalamaktır. Vakit Türkiye üzerine oynan oyunları bozma vaktidir. Vakit Türkiye’ye sahip çıkma vaktidir. Vakit prangalardan kurtulma vaktidir. 24 Haziran seçimlerinden sonra geçilecek Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle Türkiye'nin yapısal dönüşümünün tamamlanmasının önü açılacak, vesayetçi, baskıcı, anti demokratik ve en önemlisi başkalarından emir alan Türkiye devri kapanacaktır. Artık bölgesinde belirleyici güç olmuş, terörle ve teröristlerle en aktif bir şekilde mücadele eden, boyun eğmeyen, emir almayan, yerel, milli ve manevi değerlerini referans alarak güçlenen Türkiye’nin şahlanışına şahit oluyoruz. Bu şahlanışın mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘dır. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır şuuru ile oluşturulan Cumhur İttifakı milli birlik ve beraberliğimizi tesis ederek, ülkemize ve milletimize kurulacak tuzakları bertaraf edecek, geleceğin büyük ve güçlü Türkiye’sini inşa edecek en güçlü iradedir. Onun için diyoruz ki; 
- Terörün bitirilmesi, 
- Savunma sanayimizin güçlenerek devam etmesi 
- Ülkemiz için hayati öneme sahip büyük projelerin, kanal İstanbul. 3. Hava limanı, nükleer santral vb. hayata geçmesi, 
- Milletimizin elde ettiği hak ve özgürlüklerin korunması ve geliştirilmesi,
- Milli manevi ve ahlaki değerlerimizin güçlü bir şekilde inşası, - Daha demokratik bir ülke olabilmesi 
- Kararlarını kendisi alabilen daha özgür ve bağımsız bir ülke olabilmesi, Velhasıl Türk milletinin bütün dünyada gurur duyacağı bir ülke olabilmesi için, 24 Haziran seçimlerinin halkımız tarafından hassasiyetle değerlendirilmesi, Kadirli Sivil Toplum Kuruluşları olarak yerelde Ak Parti ve Cumhur İttifakını, Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz.” 

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR