Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
02 MAYIS Perşembe 03:47

Senagalli Bakan, OKÜ rektörü Türk ile görüştü

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Senegal Maden ve Jeoloji Bakanı Aissatou Sophie Gladima Siby ile bir araya geldi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-10-2018 16:29   Güncelleme : 15-10-2018 19:32
Senagalli Bakan, OKÜ rektörü Türk ile görüştü

Türk, Tosyalı Holding ile Senegal hükümeti arasında imzalanan iyi niyet anlaşması sonrası Tosyalı Holding Yassı Yapısal Çelik Üretim Tesisleri’ni gezmek üzere Osmaniye’ye gelen Senegal Maden ve Jeoloji Bakanı Aissatou Sophie Gladima Siby, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Japonya İş Konseyi Başkanı, Karadağ Hatay Fahri Konsolosu ve Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şerif Tosyalı, Tosyalı Holding Cezayir Yönetim Kurulu Üyesi Alp Topçuoğlu ve Senegal’den gelen diğer konuklar ile bir araya geldi. 

Tosyalı Holding’de gerçekleşen görüşmeler sonunda OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Senegal Maden ve Jeoloji Bakanı Aissatou Sophie Gladima Siby ve Tosyalı Holding Cezayir Yönetim Kurulu Üyesi Alp Topçuoğlu’na Üniversite hakkında bilgiler verdikten sonra kahve fincan takımı ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Türk, Türk demir çelik sektörünün yurt dışındaki en büyük yatırımları arasında yer alması planlanan projenin hayata geçirilmesi için yapılan iyi niyet anlaşmasının ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti. 

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR