Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:14

Şehit Abdurrahman Topuksuz son yolculuğuna uğurlandı

Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Abdurrahman Topuksuz, Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde toprağa verildi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-11-2020 08:45   Güncelleme : 18-11-2020 08:49
Şehit Abdurrahman Topuksuz son yolculuğuna uğurlandı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde başlatılan Şehit İstihkam Uzman Çavuş Ahmet Tunç Operasyonu’nda Bölücü Terör Örgütü mensuplarıyla çıkan çatışma sonucunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdurrahman Topuksuz, Düziçi İlçesinde toprağa verildi.

Şehidimiz için düzenlenen cenaze törenine Adalet Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, Garnizon Komutanı Topçu Albay Gürsel Kanca, Belediye Başkan Vekili Hulusi Akkuş, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Baro Başkanı İbrahim Halil Yavuzdoğan, Düziçi Kaymakamı Mutlu Almalı ve İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Düziçi Belediye Başkanı Dr. Alper Öner ve İlçe Belediye ve Belde Belediye Başkanları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, kamu kurum ve kuruluşları il ve ilçe müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftü Vekili Ahmet Demirer tarafından, ikindi namazına müteakiben kıldırılan cenaze namazının ardından Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Abdurrahman Topuksuz’un cenazesi Düziçi Şehitliğinde toprağa verildi. Şehidimizin tabutu üzerine sarılı olan Türk Bayrağı, Şehidimizin babasına ve Şehidimizin eşine Adalet Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz ve Vali Dr. Erdinç Yılmaz tarafından verildi.

Cenaze töreninin ardından Adalet Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, Şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini ilettiler.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR