Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
29 NİSAN Pazartesi 05:34

Osmaniye, Tüm Altındağlıların İkinci Memleketi Oldu

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşanan ve 11 ilde etkili olan depremin ardından yardım için Osmaniye’ye gelen Altındağ Belediyesi, kentteki faaliyetlerini tamamladı.

OSMANİYE
Giriş Tarihi : 12-08-2023 14:50
Osmaniye, Tüm Altındağlıların İkinci Memleketi Oldu

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, yaptığı açıklamada, duygu dolu satırlar paylaştı.

Osmaniye'de yaşanan acıları bir nebze de olsa dindirebilmenin çabasıyla 6 ay süren çalışmaları Altındağ Belediyesi olarak tamamladıklarını ifade eden Balcı, şunları kaydetti:
“6 Şubat sabahı milletçe çok acı bir güne uyandık. 11 şehrimizi sarsan deprem, binlerce canımızı hayattan kopardı. O gün, bizler de tüm ekip ve ekipmanlarımızla birlikte Osmaniye'ye doğru yola koyulduk. Osmaniye Valimiz Erdinç Yılmaz’ın başkanlığında yaptığımız çalışmalarla Osmaniyeli hemşerilerimizin acısına ortak olduk. Birlikte üzüldük, birlikte sevindik. Arama kurtarma çalışmalarının yanı sıra; kurduğumuz aşevlerinde her gün 4 bin kişiye sıcak yemek ikram ettik. Ramazan ayında iftar ve sahur sofralarında bir ve beraber olduk. Valilik koordinasyonunda kurulan konteyner kente, kendi üretimimiz olan konteyner evler ve çocuk parkıyla destek olduk. Osmaniye, tüm Altındağlıların ikinci memleketi oldu.
Gelinen noktada Osmaniye'de yaşanan acıları bir nebze de olsa dindirebilmenin çabasıyla 6 ay süren çalışmalarımızı Altındağ Belediyesi olarak tamamladık. Bu süreçte canını dişine takan tüm ekip arkadaşlarımıza ve bizleri kardeşi, evladı gibi gören Osmaniyeli hemşerilerimize ve özellikle Osmaniye Valimiz Erdinç Yılmaz’a şükranlarımızı sunuyoruz. Osmaniye'ye veda ederken; yaptığımız bir hata, kusur varsa affola... Son olarak tüm Osmaniyelilerin Altındağ'da bir kapısı olduğunu bilmelerini isteriz. Allah'a emanet.”

Haber: Ümit KAHRMAN

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR