Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
28 NİSAN Pazar 15:32

Osmaniye AK Parti Teşkilatı, Dünya Çocuk Hakları Günü’nü Kutladı

AK Parti Osmaniye İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla "Depremzede Çocuklarla Buluşma" programı düzenlendi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-11-2023 23:55
Osmaniye AK Parti Teşkilatı, Dünya Çocuk Hakları Günü’nü Kutladı

Karaçay Konteyner Kentte düzenlenen etkinliğe, AK Parti İl Başkanı Servet Alibekiroğlu, Kadın Kolları İl Başkanı Sultan Okur, Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Faruk Bozkan ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

AK Partili yöneticiler ziyarette, depremzede çocuklara oyuncak dağıtarak onlarla sohbet etti. İl Başkanı Servet Alibekiroğlu, burada yaptığı açıklamada, dünyanın çocukların gülümsemesiyle güzel olduğunu belirtti.

Her çocuğun sevgi, eğitim ve korunmaya layık olduğunu ifade eden Alibekiroğlu, "Çocuklar geleceğimizdir ve onların haklarına saygı göstermek, dünyayı daha iyi bir yer yapmak için atılması gereken bir adımdır. Dünya Çocuk Hakları Günü'nü kutluyoruz. Çocuklar, dünyanın en değerli hazineleridir. Onların haklarına saygı gösterelim ve her çocuğun büyüdüğü yerde en iyi potansiyeline ulaşmasını sağlayalım. Çocukların güvende, sağlıklı ve mutlu bir çocukluk geçirmeye hakkı vardır. Bugün, bu hakları kutlama ve koruma günüdür. Bu anlamda bizlerde depremzede çocuklarımızı ziyaret ederek onlarla vakit geçirmek istedik" diye konuştu.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR