Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
27 NİSAN Cumartesi 21:42

MHP İl Başkanından İlk defa oy kullanacak gençlere mektup

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih LOŞ, 24 Haziran 2018 Tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlerimize mektup gönderdi.

MHP
Giriş Tarihi : 19-06-2018 18:23   Güncelleme : 08-11-2020 11:42
MHP İl Başkanından İlk defa oy kullanacak gençlere mektup

MHP Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih LOŞ, mektubunda şu ifadelere yer verdi.

BÜYÜK TÜRKİYE’NİN UMUDU..
Ülkemizin geleceği Sevgili genç kardeşim;

24 Haziran 2018 Genel Seçimleri’nde ilk kez oy kullanacaksın. Ülkemiz ve kendi geleceğin için bir tercihte bulunacaksın. Öncelikle iradeni, kararını saygıyla karışılıyor, hayırlı olsun diyorum.

Ülkemizin 2023 Lider  ülke Türkiye olma yolundaki mesafeyi seninle birlikte aşmak istiyoruz. Geleceği birlikte inşa etmemiz için senin desteğine, katkına, iradene ihtiyacımız var.

Sevgili kardeşim, sen bizim umudumuz, geleceğimizsin. Bu yolda seni yanımızda görmek, seninle birlikte yürümek ve Büyük Türkiye’yi seninle birlikte  inşa etmek istiyoruz. 

Liderimiz, hemşerimiz, Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ beyefendinin “Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben” anlayışla ülkücülerin talip olduğu ülke yönetiminde seni aramızda görmek istiyoruz.

Biliyorum,  kaliteli bir Üniversiteye, güzel bir işe, sağlıklı bir geleceğe ihtiyacın var. Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm bu isteklerini bize vereceğin destekle seninle birlikte hayata geçirmek istiyoruz. 

Sevgili genç kardeşim; seçmen oluşunu kutluyor, 24 Haziran 2018 seçimlerinde bir Osmaniyeli olarak, her ilden Genel Başkan çıkmaz düşüncesiyle kendi öz iradenle kullanacağın ilk oyuna, kendini devletine ve milletine adamış hemşerimiz Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ’ye vermen adına talip olduğumu belirtiyorum.

Seni saygıyla selamlıyor, seçimlerin ülkemize, milletimize, Osmaniyemize ve bu ülkenin geleceği olarak gördüğüm şahsına, seni bu günlere getiren ailene hayırlı olmasını diliyorum. 

Allah’a emanet ol, kardeşim.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR