Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
02 MAYIS Perşembe 22:39

Kaymakam Coşkun, karne heyecanına ortak oldu

Sumbaslı öğrenciler, eğitim öğretim döneminin tamamlanması dolayısıyla karne sevinci yaşadı.

SUMBAS
Giriş Tarihi : 10-06-2018 01:45   Güncelleme : 08-11-2020 12:23
Kaymakam Coşkun, karne heyecanına ortak oldu

Kaymakam Sayın Ömer Coşkun, 2017-2018 Eğitim - Öğretim Döneminin son gününde Gazi İlköğretim Okulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Gazi İlköğretim Okulunda düzenlenen karne dağıtım törenine Kaymakamımız Sayın Ömer Coşkun, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Sert, Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Ahmet Melih Göksu, Gazi İlkokulu Müdürümüz Sayın Abdullah Yaşar, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Kaymakam Ömer Coşkun; Öğrencilerle bir süre sohbet ederek karneleri ile birlikte çeşitli hediyeler verdi. 'Yaz tatilinin eksikliklerini tamamlamaları konusunda öğrenciler için çok önemli bir fırsat olduğunu, bu nedenle tatili çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Tatilin iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Coşkun, "Karne öğrencilerimizin ulaşmak istedikleri heyecanlarından bir tanesidir. Bu mutlu heyecanlarına bizde ortak olmak istedik. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyor, öğretmen arkadaşlarımıza bir dönem boyunca yapmış oldukları yararlı ve fedakâr çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, velilerimize sağlıklı ve mutluluk dolu günler diliyorum’’ dedi.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR