Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
28 NİSAN Pazar 20:45

Gazeteci İbrahim Emül evlilik yolunda ilk adımı attı

Osmaniye Doğan Haber Ajansı Muhabiri Kınık Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü, Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi ve Demirören Haber Ajansı Osmaniye Muhabiri İbrahim Emül, evlilik yolunda ilk adımı attı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-06-2018 17:53   Güncelleme : 08-11-2020 11:40
Gazeteci İbrahim Emül evlilik yolunda ilk adımı attı

Küçük Sanayi Sitesi Beyoğlu Düğün Salonu'nda düzenlenen  ve renkli görüntülere sahne olan nişan töreninde kentteki gazeteciler bir araya geldi. Osmaniye Demirören Haber Ajansı Muhabiri ve ilde yerel olarak yayın hayatına sürdüren Kınık Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İbrahim Emül, polis memuru Adalet Göregen ile nişanlandı. 

Genç çiftlerin nikah yüzüklerini Osmaniye Ak parti Milletvekili Adayı İsmail Kaya ile Cevdetiye Belediye Başkanı İbrahim Gök taktı. 

Başkan Gök, genç çiftleri tebrik edip, bir ömür boyu mutluluklar diledi. 
Milletvekili adayı İsmail Kaya ise törende yaptığı konuşmada, bayramlaşma programında olduğunu, sosyal medyada "İbrahim Emül Polise Teslim" başlığı gördüğümde hemen salona gelerek çiftleri tebrik etmek istediğini belirtip, "İnşallah ömür boyu İbrahim kardeşimiz Adalet hanıma teslim olur. Kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyorum" diye konuştu. Dünya evine ilk adımlarını atan genç çift, nişan törenlerinde doyasıya eğlendi. 

Törenin ardından teşekkür mesajı yayınlayan Gazeteci İbrahim Emül ise nişan törenine katılarak bu mutlu günlerinde kendilerini bırakmayan, uzaktan ve yakından gelen tüm eş dost ve akrabalarına, gazeteci ve emniyet mensubu arkadaşlarına, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, telefonla arayıp tebrik eden, mesaj göndererek iyi dilek ve temennilerini ileten herkese teşekkür etti. 

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR