Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
27 NİSAN Cumartesi 16:21

BBP, Osmaniye Başkan Adayını Taşdelen Oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Osmaniye Belediye Başkan Adayı, Alperen Ocakları ve Büyük Birlik Partisinin her kademesinden görev almış, Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşı Ağahan Taşdelen oldu.

BBP
Giriş Tarihi : 18-11-2023 20:03
BBP, Osmaniye Başkan Adayını Taşdelen Oldu

Başkan Adayı Ağahan Taşdelen, yaptığı açıklamada, siyaseti çocuklarımızın yarınlarda bu coğrafyada mutlu, huzurlu, ve gelecek korkusu duymadan yaşayabilecekleri bir Türkiye muradı ile yaptıklarını söyledi.

Ağahan Taşdelen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Mertliğin, çalışkanlığın, fedakarlığın timsali bu toprakların güzel insanları. Bizler siyaseti şan için, şeref için, ikbal için yapmıyoruz. Çocuklarımızın ve torunlarımızın Anadolu coğrafyasında, mutlu, huzurlu ve gelecek korkusu duymaksızın yaşayacağı bir Türkiye için yapıyoruz. Bizler gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için siyasette varız. Büyük Birlik Partisi, Türkiye’yi yeniden hür, müreffeh, karnı tok, sırtı pek, dünyada sözü dinlenen, mazlumların koruyucusu, zalimlerin korkulu rüyası yapacak; Türkiye’yi tarihiyle ve coğrafyasıyla buluşturacak tarihi hamlenin adıdır.

“BEN İÇİNİZDEN, SİZDEN BİRİYİM"
BBP Belediye Başkan Adayı Taşdelen, Osmaniye'nin bereketli dağların eteklerinde kurulan nadide bir şehir olduğuna dikkat çekti.
Taşdelen, "Bereketli toprakları ile, kültürü ile, tarihi ile; elele gönül gönüle verirsek Çukurova’nın bu coğrafyanın yıldızı olmaya aday yegane şehir.

Ben içinizden, sizden biriyim. Bizim için en yüce makam aziz milletimizin yani sizlerin sinesidir. Sizlerin yüreklerine talibiz. Bu temenni ile “Destek Hak için olsun Halktan, görev hayırlı ise gelsin Hak’tan diyorum.” Hepinize saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR