Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
28 NİSAN Pazar 21:03

Başkan Çenet, Spor 80’de Osmaniyespor FK.’yı Anlattı

Osmaniyespor FK Başkanı Bülent Çenet, Spor 80 facebook sayfasında Şükrü Tozluklu’nun sorularını yanıtladı.

SPOR
Giriş Tarihi : 20-07-2023 17:00
Başkan Çenet, Spor 80’de Osmaniyespor FK.’yı Anlattı

Osmaniyespor FK Başkanı Bülent Çenet, Spor 80 facebook sayfasında Şükrü Tozluklu’nun sorularını yanıtladı. 

Sarı yeşilli ekibin deprem sürecinde nasıl bir yol izlediğini ve önümüzdeki sezon hazırlıklarını anlatan Başkan Çenet, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diledi. 

LİGDEN ÇEKİLME 
Deprem ve sonrasındaki çekilme sürecini anlatan Başkan Çenet,“Tabi ki 6 Şubat Depreminden herkes gibi bizler de, futbolcularımız ve aileleri de etkilendi. Malum ilk iki gün Osmaniye’de elektrik ve su dahi yoktu. İnanılmaz zor durumdaydık. Herkes kendi ailesinin kendi canının derdine düşmüştü. Benim 30 tane de ayriyeten çocuğum var. Onlar bize emanet. Bu emanetleri sağ salim ailelerine göndermem gerekiyordu. Öncelikle futbolcu kardeşlerimizi buran tahliye ettik. Daha sonra önümüze bakarak ne yapabiliriz diye düşündük. Bu esnada federasyonumuzdan sık sık arayanlar oldu.  6 veya 7.gün federasyon başkanımız arayarak Ankara’ya çağırdı. Kara yoluyla burada her şeyimi bırakarak toplantıya gittik. 11 ilin kulüp başkanları oradaydı. Bize sorulan soru ‘Lige devam edebilecek misiniz?’di. Ben şu aşamada cevap veremem diyerek Osmaniye’deki büyüklerimizle yapığımız istişareler sonucu devam edemeyeceğiz kararı aldık” dedi.

TRANSFERLER 
Takımın yeni teknik direktörünü açıklayan Başkan Çenet; “Yeni sezonda Mehmet Erdem Alparslan Hocamızla anlaştık. Ben bir yerde söz sahibiysem orada başarı isterim. Geçen seneki futbolculardan 12’siyle devam ediyoruz. Şu ana kadar 9 transfer yaptık. 2 tane de Osmaniyeli arkadaşımız var. Süreç bitene kadar 3 transfer daha yapacağız. Osmaniyespor FK’ya en iyi transferi yapabilmek için para gerekmektedir. Elimizde olan imkanlarla güzel bir takım kurduk” şeklinde konuştu.

NEVŞEHİR KAMPI
Takımın yeni sezon hazırlıkları için Nevşehir’de kamp yapacağını açıklayan Başkan Çenet; “Yarın 23 oyuncumuzla Nevşehir kampına başlayacağız. 13 gün sürecek olan Nevşehir Kampımızda yeni sezon hazırlıklarımız başlayacak. Başarı elde etmek adına elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız.” Dedi.     
“Bu şehrin takımına kim destek veriyorsa Allah ondan razı olsun” Osmaniyespor’a desteklerinden dolayı Vali Erdinç Yılmaz’a teşekkür eden Osmaniyespor FK. Başkanı Bülent Çenet; “Bu memleketin büyükleri bu konuda bize güvenmiş destek vermiş ve bu görevi layık görmüşler. Finansal anlamda bu sezon için Osmaniyespor FK. delikli kuruş destek almamıştır. Biz kendi imkanlarımızla buralara geldik. Bu şehrin takımına kim destek veriyorsa Allah ondan razı olsun. Sayın valimize bize vermiş olduğu desteklerden dolayı Osmaniye halkı adına Osmaniyespor FK. Adına teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu. 

Tüm futbol kamuoyunun merak ettiği konuların masaya yatırıldığı programın sonunda Osmaniyespor FK. taraftarının Spor 80 üzerinden sorduğu sorular Bülent Çenet tarafından cevaplandı. 

Başkan Çenet, ayrıca programı hazırlayan Spor 80 ekibine teşekkür etti.

Haber; Ümit KAHRIMAN 

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR