Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
28 NİSAN Pazar 10:43

AK Partililer, Bayramlaşma programında buluştu

AK Parti Osmaniye İl Teşkilatı tarafından ramazan bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti
Giriş Tarihi : 19-06-2018 17:47   Güncelleme : 08-11-2020 11:38
AK Partililer, Bayramlaşma programında buluştu

Parti binası girişinde bir araya gelen AK Parti’nin yöneticileri, milletvekilleri ve milletvekili adayları, parti üyeleri ile bayramlaştı.

AK Parti İl Başkanı Hamza Tor, Milletvekilleri Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu ile Milletvekili adayları İsmail Kaya, Asena Alaca ve Yusuf Mingan birer selamlama konuşması yaptı.

AK Parti İl Başkanı Hamza Tor, burada yaptığı konuşmada, partililerin Ramazan Bayramını kutladı.

Bayramlaşma Programına katılanlara teşekkür eden Tor, şunları kaydetti:
“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayını tamamlamış ve bayrama kavuşmuş bulunuyoruz. Ramazan ayı boyunca milletvekili adaylarımız ve teşkilat mensuplarımız 4 koldan değil 14 koldan mücadele verdiler. Bayram sonunda da mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Bu gün nasıl ramazan bayramımızı kutluyorsak, inşallah 24 Haziran'da da el birliği, gönül birliği içerisinde Osmaniye’de de seçim zaferimizi hep birlikte kutlayacağız” 

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, “Allah tutmuş olduğumuz oruçlarımızı dergahı izzetinde kabul eylesin. Allah nice bayramlara bizleri birlikte ulaştırsın” dedi.

24 Haziran’da cumhur ittifakına güçlü bir destek verileceğine inandığını belirten Durmuşoğlu, “Ben inanıyorum ki 24 Haziran seçimleri yeni bir tarihin yeni bir sürecin başlangıcına hep birlikte destek vereceğiz. Ben bu sürece ilk baştan bu yana desteğini ortaya koyan Devlet Bahçeli’ye teşekkür etmek istiyorum. Ülkemizin bekası, Türkiye’nin istikrarı ve istikbali için 24 Haziran seçimleri bugüne kadar yapılan seçimlerin en önemlisidir. Bu güne kadar olduğu gibi kalan süreçte de tempomuzu biraz daha arttırarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. 

AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal ile milletvekili adayları İsmail Kaya, Asena Alaca ve Yusuf Mingan da birer selamlama konuşması yaparak partililerin Ramazan Bayramını kutladı.  

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR