Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
27 NİSAN Cumartesi 23:31

AK Parti, ilk kez oy kullanacak gençlere güveniyor

AK Parti Osmaniye İl Teşkilatı ve Milletvekili adayları, hafta sonu yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem milletvekilliği seçimleri çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti
Giriş Tarihi : 22-06-2018 14:13   Güncelleme : 08-11-2020 11:49
AK Parti, ilk kez oy kullanacak gençlere güveniyor

Gündüz saatlerinde Sivil Toplum Kuruluşları ile esnaf ziyaretlerine devam eden teşkilat mensupları ve milletvekili adayları, akşam da mahalle miting ve toplantılarıyla halka buluşuyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Hamza Tor, Merkez İlçe Başkanı Hanifi Zaimoğlu, Milletvekili adayları İsmail Kaya ve Yusuf Mingan 24 Haziran seçimlerinin öneminden bahsetti.

İl Başkanı Hamza Tor, yaptığı açıklamada, vatandaşlardan kalan kısa sürede çevresindeki 2001 öncesi Türkiye ile 2017 Türkiye’sinin anlatmalarını istedi.

Tor, “18 yaşında oy kullanacak bir kardeşimiz henüz 2 yaşındaydı. Dolayısıyla eski Türkiye’yi fazla bilmeyebilir. Bu seçimde ilk kez oy kullanacak bir kardeşimize insanımızın ilaç kuyruklarında beklendiği günleri, Umraniye’de çöp dağlarının patlayıp altında 11 kişinin öldüğünü, hastanede insanların rehin kaldığı günleri bilmiyor. Bu gibi şeyleri bilmeyenleri aydınlatmamız gerekiyor. Bunları bizler siyaseten yapsak da bu anlamda vatandaşlarımıza da büyük görev düşüyor. Davamıza hep birlikte sahip çıkacağız” şeklinde konuştu. 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hanifi Zaimoğlu, Ramazan Bayramı’nın ardından ikinci bayramın da Pazar günü demokrasi bayramı olarak yaşanmasını temenni ettiğini belirtti.      

Zaimoğlu, “Bizler kent merkezinde,  ilçelerde, köylerde her noktada seçim çalışmalarını sürdürüyoruz. Malumunuz bu seçim ilk defa başkanlık seçimi seçeceğiz ve inşallah bu başkan Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Bunun yanı sıra mecliste bizleri temsil edecek 300’den fazla milletvekilini çıkararak güçlü bir şekilde meclise girmek için gayret ediyoruz. Bu gayret ve mücadeleyi gösterirken genç seçmenlere halkımızın da sahip çıkmasını arzuluyoruz” diye konuştu.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Adayı İsmail Kaya, 16 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin sağlıktan ulaşıma, sanayiden savunmaya her alanda çok önemli yatırımlara imza attığını dile getirdi. 

24 Haziran seçimlerinin Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden olacağına dikkat çeken Kaya, şöyle konuştu:
“Sadece Türkiye’nin değil, dünyadaki bütün mazlumların gözü hafta sonu yapılacak seçimlerde olacak. Çünkü dünyanın neresinde bir mazlum varsa, sesini çıkartabilen tek lider var o da Recep Tayyip Erdoğan. Ülkemizin en ufak bir istikrarsızlığı gördüğü anda her türlü dış güçlerin müdahalesine açık olduğunu hep birlikte gördük. Tarihi seçime kısa bir süre kaldı. İnşallah bu seçimde, Cumhurbaşkanımızı Türkiye Cumhuriyetin ilk başkanı olarak seçmeye kararlıyız. 24 Haziran’da güçlü bir meclis, güçlü bir hükümet ve güçlü bir Türkiye ile kendi yerli milli silahlarımızı üretmeye, nükleer silahlarımızı yapmaya duble yolları yapmaya, devasa şehir hastanelerini yapmaya devam edeceğiz. Birlik, bolluk, bereket içerisinde “vakit Osmaniye vakit” diyoruz, “Vakit Türkiye vakti” diyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili Yusuf Mingan ise yaptığı konuşmada, demokrasi şölenine kısa bir süre kaldığını söyledi.

Mingan, “Cumhurbaşkanımızın 24 Haziran akşamında balkon konuşmasına hepimiz hazırız. Çalışma tempomuzu arttırmış durumdayız. Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz. Bu anlamda güçlü bir meclis için çalışmalarımızı sürdürüyor” ifadelerini kullandı.  

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR