Osmaniye Haber | Osmaniye'nin Haber Kaynağı
HV
28 NİSAN Pazar 21:40

AK Parti adayları partililerle buluşuyor

AK Parti Osmaniye Milletvekili adayları ilçe teşkilatları ziyaretleri gerçekleştirerek Kadirli'de Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını yaptı.

AK Parti
Giriş Tarihi : 24-05-2018 10:54   Güncelleme : 08-11-2020 12:13
AK Parti adayları partililerle buluşuyor

AK Parti Milletvekili adayları Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya, Asena Alaca ve Yusuf Mingan'ın da partililerle buluştuğu Seçim Koordinasyon Merkezi açılışları coşkulu geçti.

AK Parti İl Başkanı Hamza Tor, açılışlarda yaptığı açıklamada, Türkiye'nin çok önemli bir seçime hazırlandığını belirtti.

Milletvekili adaylarının belirlendiğini ilk olarak ilçe ziyaretleri yaparak seçim koordinasyon merkezi açılışlarını yapıp seçime start verdiklerini dile getiren Tor, "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 24 Haziran seçimleri sürecini yaşıyoruz. Bizler teşkilat olarak gençlik kolları, kadın kolları merkez ilçe ve il teşkilatı olarak milletvekili adaylarımızla Osmaniye'den seçime en iyi şekilde hazırlanacağız. Bu anlamda, kentimizde her kapıyı çalacak, her vatandaşlımıza ulaşacak ve bunun sonucunda da 24 Haziran seçimlerinden en iyi sonuçla çıkacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.       

AK Parti Osmaniye milletvekili adayları birer selamlamam konuşması yaptı.

Haber: Ümit KAHRIMAN 

Osmaniye HaberOsmaniye Haber

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR